BB-Maria joutuu maksamaan sopimusrikkomuksesta sakkoja?

Maria KalhoHymy uutisoi pari viikkoa sitten BB:stä ensimmäisten joukossa tippuneen Maria Kalhon silikoneista ja siitä, että lehti on luvannut kustantaa naiselle tämän toivoman implanttileikkauksen.

Nyt Kalho onkin muuttanut mieltään ja leikkaus toteutettaneen erään suomalaisen nettisivuston kautta.

Hymyllä ja Kalholla oli asiasta alustava sopimus, josta on myös kirjallista evidenssiä.

-Tämä on lähtökohtaisesti sen pienuusluokan asia, ettei intresseissämme olisi käydä tissisotaa jonkin pikkujulkkiksen kanssa. Toisaalta sopimusten tulee olla sopimuksia myös viihdebisneksessä, ja on kestämätöntä, että joidenkin alalle tulleiden käsitys sopimuskulttuurista on näin heittoisa. Tulee pakosti mieleen, että jos koti ei ole opettanut yhteiskunnan pelisääntöjä, jonkun muun täytyy kai se sitten tehdä. Jatkuvuuden kannalta on tärkeää, ettei anneta väärää signaalia ja tämänkaltainen toiminta muodostu yleisesti hyväksyttäväksi, Hymyn toimituspäällikkö J-T Tuomela toteaa.

Lehti sanoo harkitsevansa korvausten hakemista jo siksikin, että sille on tilaajan ominaisuudessa aiheutunut operaatiosta järjestelykuluja.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, silikonit, Maria Kalho

Kommentit

Egorazzin huutokauppa tuotti 349 euroa. Sillä ei ihan taida saada uusia tissejä. BUAHAHAHAHAAAAA

siis TSIISUS toi egorazzi on järkyttävä sivu.. mutta en ihmettele yhtään että edellä mainittu julkisuudenhaluinen tuksu vol. 14 936 tekee sopimuksen mieluummin tuonne kun hymylle… järkyttävää scheissea.

Voi voi, Maria-rukkaa. Susanna Sievisen nettilehti ei varmasti pysty maksamaan mitään leikkausta.

jo on saatana aikoihin eletty!!!! antaisitte nekin rahat jollekkin lapsiperheelle,eikä tuollaiselle bimbolle,jolle jo koko kansa nauraa !!!!HÄPEÄISITTE!!!!!!

15 ootko ihan varma??????? hahaha mulla on käsitys et henna makso raskaimmannjälkee

Toivottavasti oli sitten viimeinen kerta kun tästä Mariasta kuullaan. Täysin turha ja mitäänsanomaton tyyppi.

Höpö höpö. Niin se aikoinaan hautautui kalinaisenkin leukaleikkauskorvausvaatimus. Silloinkin lehti vouhkasi tuhansien korvauksista. Ja tämä viesti pysyy tasan 7 minuuttia tässä. Aika alkaa nyt.

Juu eiköhän se ole niin, että jos mitään ei kerran ole lukkoon lyöty, niin silloin ei ole mitään suullisiakaan sopimuksia luonnollisesti tehty.

tommoset pikku räkänokat on kuule isojen lehtitalojen juristeille ei ees aamupala vaan voinappi.

marian pitäs saada kunnon manageri ennen ku se töppää ittensä hyppimällä isojen poikien varpaille, ei taida mimmi tietää että suomen viihdepisnestä pyörittää tasan kaksi lehteä seiska ja hymy eikä kummankaan toimitusta kande ihan ekana mennä suututtaan.

mitä parempi kaveri oot skandaalitoimittajien kanssa sitä parempia juttuja ne susta kirjoittaa ja jos on aihettakin paskaan (esmes rattijuopumus tms) niin varmaan saat paremman sävyisen jutun kuin et oisit niitten kans vihoissa.

nimimerkillä ittekin julkisuutta maistanut

Tiesikö kommentaattori 12 että myös suullinen sopimus on pitävä juridisesti, saati jos on jotain kirjallista näyttöä, esmes alustava sopimus tai jotain kirjeenvaihtoa tai no mistä minä nyt tiedän mitä on olemassa.
Mutta jos joku ilmaisee suostuvansa johonkin tarjoukseen ja toinen ryhtyy järjestelemään sitä ja varaa vaikka aikaa ja maksaa jotain etumaksua klinikalle tai ihan mitä vaan niin kyllä siinä Maria -tyttö on kusessa.

Onko ”alustava sopimus ja kirjallinen evidenssi” painoarvoltaan yhtä kelvollinen, kuin sitova, lopullinen ja allekirjoituksella vahvistettu sopimus? Epäilen. Jokainenhan meistä voi riipustella ties mitä ehdotuksia paperille, ei se silti vielä ketään sido. Lisäksi Mariahan ilmoitti jo aiemmin itse jossain yhteydessä käyneensä neuvotteluja muutamankin tahon kanssa, mutta mitään ei vielä oltu lyöty lukkoon. Taisi olla palstantäytettä tämäkin juttu? Tosin, en ole lakimies, enkä sellainen väitäkään olevani.

Ei muuta kun oikeuteen vain sopimusrikkomuksesta, ei tuo Maria muuten opi ja olisi se hyväksi opiksi muillekin että sopimuksista pidetään kiinni.
Jos ei muuten opi niin sitten ”Siperia” opettakoon.

Toivottavasti Hymy vie jutun oikeuteen, vaikka se onkin lehden mittakaavassa pieni asia.

Jonkun olisi opetettava näille kaiken maailman Marioille ja Ragnareille vähän realiteetteja.

Tästä se Julkisuus alkoi, samoin kuin monella muullakin ”julkkiksella”, reps

Notta Maarjalle varatuilla silikoneillahan voisi maksaa Tuxun tai BB-Hennan uudet alastonkuvat!

Ehdottomasti korvauksia vaatimaan, toi tyttö on saatava oppimaan, että sopimukset on sopimuksia!

Millä joku NETTISAITTI jumalauta mitkään tissit maksaa??? Ihmettelin jo alkuun koko hommaa, no sit selvis että yritetään kerätä ilmoitusrahaa siihen. Haloo joo ei onnistu!!

ihan oiken olisi jos joutuisi, joskushan näiden ”julkkisten” tulee oppia että sääntöjä vaan pitää noudattaa, jos itse teet sopimuksen sitä on noudatettava ja jos rikkoo itse tekemänsä sopimuksen niin on vaan kärsittävä seuraukset.

Taitaa tissit jäädä saamatta kun toi operaation ”maksava” nettisivusto kerjää rahoitusta huutonetin ilmoituksella..Glamour!

Armahtiko BB kuitenkin vaikka sopimuksen rikkomisesta, eli asioiden kertomisesta ennen taloon menoa on säädetty 5000€ sopimus rikemaksu.

Oma kommentti