BB-Maria saa silikoninsa – suostui myös alastonkuviin!

Maria KalhoNopean pyrähdyksen BB-taloon tehnyt Maria Kalho on kertonut haaveilevansa silikoneista. Nyt neitokainen on ehtinyt tehdä sopimuksen asiasta. Rintaleikkaus odottaa kohukaunotarta pikaisimmillaan jo ensi viikolla. Sitä ennen Maria käy konsultaatiossa Tiina Jylhän The Look -klinikalla.

BB-Mariaa on kysäisty myös alastonkuviin, joissa hän esittelisi silikoninsa. Maria on suostunut, ja kuvat tullaankin näkemään Hymy-lehden sivuilla vielä tänä syksynä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maria Kalho, BB-Maria

Kommentit

Any girl can be glamorous. All you have to do is stand still and look stupid.

Soittele mulle kulta, on ikävä!!! Voitais kanssa duunata perus anaalia 😉

ei Maria tissejä tartte yhtään tuon enempää, mutta mistä saatais vyötärö?

HYMY!!!! Nyt lukijoille ilmaiset tissitäytteet ja rasvaimut!!!

Aivan idiootteja kaikki nämä julkisuuden tavoittelijat – varsinkin, jos julkisuuteen pyritään, jotta saataisiin tissit. Mihin tämä maailma on oikeasti menossa? HYMY ei ole ikinä ollut mikään huippujournalismin tyyssija, mutta kai teilläkin nyt jotain moraalia on??? Ilmeisesti ei.

Seuraavassa hymyn numerossa Jani on käynyt rintojen pienennyksessä ja esittelee uuden perusanaalin

HYMYN TOIMITUS!!!! TEHKÄÄ KERRANKIN HYVÄ TEKO JA LAHJOITTAKAA RAHAA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN!!!! Kun teillä on millä maksella silikoneja ym turhia leikkauksia tuollaisille turhakkeille. Antakaa meille HYMY huulille hyväntekeväisyydellä. Niin, silikonien maksu ei ole hyväntekeväisyyttä….

Ei tartte tekotissejä esitellä. Ne on rumat. Jos saisitte lisätä jotain suorituskykyä blondien aivoihin, se olisi hienoa.

AAAAAAAAAAAAAAA ärsyttää miks toi saa silikonit :(((( Mä oon haaveillu silikoneista jo 5 vuotta, syönyt masennuslääkkeitä ja kärsinyt alemmuuskompleksista koska rintani ovat OIKEASTI kroppaan nähden liian pienet 🙁 Ja kukaan ei haluu sponssata mulle uusia tissejä!!!! Voisin minäkin niitä lehdissä näytellä jos saisin!!!!

Ja kohta se kitisee että hartiat on kipeet kun tuli liikaa koonia.
Säälittää oikeasti nämä kooni-tyrkyt.
Itselläni oli 80 Ee ja ihan luomut ja sain leikkauksen terveydellisistä syistä.
Onnellisuus oli huipussaan leikkauksen jälkeen ja nyt onkin sitte 75 b.

Olen pienirintainen enkä koskaan ole kuullut miehiltä moitittavaa sanaa rinnoistani.
En tarvitse silikoneja mutta minullapa ei olekaan itsetunto-ongelmaa kuten Marialla ihan selvästi on.
Olisi mielenkiintoista tietää millaisesta perheestä Maria on kotoisin, vaikuttaa maahanpoljetulta tyttöraasulta.
Hymy-lehti olisi voinut kustantaa tissit jollekin joka on edes kaunis, Maria on tavallisen näköinen. Ilman hiustenpidennyksiä tavallinen ohuthiuksinen suomalainen tyttö jolla suupielet roikkuvat alaspäin ja otsa on mielettömän korkea. Niilläkö eväillä glamous-malliksi?

Tämä fanittaa Heidi ”Montäägiä” haluaa samanlaiseks bimboks. Ei tainnu vielä lukee juttuja, että Heidi katuu leikkauksia ja inhoo niitä isoja rintoja kun ei voi juosta yms, Heidikin urheiluhullu. Mites Maria, diggaatko liikunnasta? Et varmaan enää rintojen jälkeen 😀 hahah

Ite olen todella hoikka ja omaan isot rinnat, olen monta kertaa halunnut leikata ne pois, koska harrastan todella paljon liikuntaa, mut olen oppinut elämään asian kanssa, en tiedä sit miten asia olis jos yhtä-äkkiä rintaani tulisi 4 kertaa isommat rinnat 😀

hei huomiohuora. varo ettei käy köpelösti leikkauksien kanssa. muutut vielä rumemmaksi…

kuka kustantaisi meille äideille, jotka ovat lapsiaan imettäneet, ja menettäneet sitä kautta itsetuntonsa, kun rinnat ovat häipyneet olemattomiin. itse nuorena äitinä saan taistella joka päivä tätä ongelmaa vastaan, kun mies ihannoi iso rintaisia pimuja.

KUNNON LOLLOT SITTEN KEHIIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taas yksi julkisuudenkipeä lisää. Eikö hän jossain maininnut , että haluaa tehdä ”oikeaa” työtä. Hänen mielestään siis oikeaa työtä on olla julkku ????

Helvetti mikä lusmuilija ja siivellä eläjä koko muikki! On kyllä ollut täysin väärässä jonossa kun älykkyyttä, ja kaikkia muita lahjoja on jaette. Täysi NOLLA koko ämmä.

Mua kyllä hävettäis olla noin tyhmä, että ei tajua että porukka nauraa sille. Niin joo, mutta kuin sitä voi tajuta kun pää on pelkkä humiseva tuulitunneli XD

Tuokin tyttö olisi ihan nätti ilman silikoneja, jos näyttäisi aidosti pitävän itsestään ja hymyilisi silloin tällöin.

Huonoa itsetuntoa ei mitkään tissit paranna. Kotoa se itsetuntokin lähtee ja olisi mielenkiintoista nähdä millaiset vanhemmat tällä tytöllä on.

Turha kuvitella tuolla pärställä tulevansa glamourmalliksi vaikka saisi kolmet silarit. Karseen näköinen pikkulikka.
EVVK

Siitä vain sitten FF-kokoiset silarit niin ei tarvi itkeä että on liian pienet.
Kuvitteleeko tuo ressukka pääsevänsä pitkällekin vielä? Turha luulo,ei noilla eväillä.
Kohta sitten itkee miten häntä mollataan.Muistakoon siinä kohtaa sitten että sitä saa mitä tilaa.

Siis pitääkö oikesti leikkiä jotain kuminaama pyrkyriä jotta saa jotain sellaista, jonka vuoksi muut kokevat oikeasti heikkoa itsetuntoa??!!!
Mikään ei ole niin kipeä asia kuin se ettei tule toimeen oman vartalonsa kanssa, ja rahaa ei tuollaisiin tissileikkauksiin ole, sit niitä jaellaan tuollaisille aivottomille bimboille ilmaiseksi! :O
itse olen kokenut tosipahoja mielialan vaihteluita kyseisen asian takia, vaikka toinen kuinka vakuuttaa ettei niissä ole mitään vikaa, mutta ne ei tosiaan kuulu minun kroppaani.piste!

Ei sovi isot DD-kokoiset rinnat tähän kokonaisuuteen. Tytteli on ihan nätti ja melkeinpä viattoman söpö, jolle nöpötissit istuu kuin nenä päähän. Näin on!

Mahtavaa!!!
Taas saadaan yks lahjaton tyhjäpää kertomaan päivittäisistä tekemisistään.

Eikös tässä nyt vois kerrankin harrastaa kierrätystä miksi, miksi kaiken pitää aina olla uutta ja keinotekoista. Mielestäni paras ratkaisu olisi kun kierrätettäisiin Janin tissit Marialle, niin kaikki olisivat tyytyväisiä. Mariakin saisi aidot luomurinnat keinotekoisten silikonien sijaan.

EHDOTTOMASTI KUNNON ENNEN-KUVAT SITTEN MYÖS!!! SIIS NYKYTISSEILLÄ!! 🙂

on tää ny PALJON PAREMPI kun se henna tai mikä hanna kalunainen olikaan. paremmaksi vaan menee kun laittaa vielä isommat rinnat. eihän nää nykyiset oikeen oo minkään kokoiset. muttei ainakaan oo kaksoisleukaa tai miehenleukaa niinkuin aitolehdellä.

Lol varmaan iskä ja äiskä katsoo innoissa miten heidän tyttärestä kehittyy kohtalaisen nopealla tahdilla uusi koko kansan julkkis *****.

Yeah! Viikon parhain uutinen! Kyllä sai minut positiiviselle tuulelle! Ihana kuulla, että vielä löytyy tahoja, jotka tekee hyväntekeväisyyttä, jolla on merkitystä! Ja on aivan upeaa, että noin nätti tyttö saa kunnon rinnat! DD-kuppeja suosittelen!

Jo nyt mielessä kihelmöi nakukuvat uudesta BB-Mariasta silikonitisseineen! Hieno tyttö!

Sit vaan ennen ja jälkeen kuvia että nähdään paraniko varustus. Uskallan olla erimieltä. Tohon kroppaan ei mitkään Pamelat sovi.

Ei ollut taas mikään yllätys. Miksi näitä ihmisiä pitää väkisin tunkea, kansan ärsytykseksi esille? Siksi koska kansa tykkää lukea, omaksi ärsytyksekseen näistä turhimoista. Tämäkin mimmi nuori vielä, ja selkeästi ajatusmaailma ja todellisuus hakusessa, miten pahasti pää menee sekaisin, kun väkisin pidetään ihmisten naurettavina? Esim. Tukiainen, on jo menetetty tapaus, elää omassa shampanjavaahtokarkkimaailmassaan.

Noita teinirumiluspissiksiä mahtuu 14 tusinaan. Kyllä on hatara-aivoinen olio. Kuvittelee olevansa jonkun näköinen, vaikka on tavista seinempi. Olisi ottanut sen yksinkertaisen Janin, vai mikä lie, vaihtoehtoja tuskin tulee.

Täytynee tilata hymy, että pääsee ekojen joukossa masturboimaan alastoman marian kuville. Slurps

”Las vegas, jenkit, sinne kannattaa mennä!” sanoo tää keskisuomesta hesaan maitojunalla tullut perseaukinen pissislotko kenen mielestä hesan yökerhois pyörii vaa noubadeja. Nyt hymy tuunaa sen viel, ni sit ollaa virallisesti samas skeidakastissa missä meidän ihqut Tunkki ja siskonsa Kooma ovat!!! Huh huh, sano..

Eikös Jylhä passita Viroon leikkauksiin? Eix tää tyttö ollu virolaisia vastaan vai miten se meni?

Lyhyesti pakko todeta että voi hyvää päivää,noh jokainen tyylillänsä.Kyllä elanto pitää ansaita tekemällä työtä ei näin.

Tämäkin neito on vapaaehtoisesti astunut julkisuuden auvolaan. Tahtoo olla julkku, tahtoo tekotissit ilman että oma lompsa repeää. Kohta itkee, miten on väärinymmärretty…
Mistä näitä tyrkkyjä tulee?

Olisi kyllä nyt jo hyvät rinnat neidolla, mutta aina on pakko vain mennä muokkaamaan valmiiksi hyvää vartaloa. En näe mitään syytä tuommoiseen toimintaan. Kohta tästä neidosta tulee Tuksu2 kaikkien muokkauksien jälkeen.

Oma kommentti