BB-Marian ennenjulkaisemattomat alastonkuvat – täällä!

Maria KalhoBB-Maria Kalho on mielipiteitä herättävä persoona. Tyttö on kertonut häpeilemättä pyrkivänsä julkisuuteen lähes keinolla millä hyvänsä. Varma tapa saada huomiota on käydä tissiostoksilla Tallinnassa, kuten parikymppinen Mariakin teki. Sitten tämä julkea pikku neitokainen meni ja vielä esitteli uuden rintavarustuksensa julkisuudessa!

Hui, kyllä siinä intohimoja herätellään, ja mielipiteiden tulva on takuuvarma!

Maria kertoili tulevaisuudensuunnitelmistaan tammikuun Hymy-lehdessä. Hän haluaa tähdeksi Yhdysvaltoihin, ja stripparin urakaan ei ole poissuljettu asia. Tätä tematiikkaa sulatellessa voimme ihailla Marian rohkeita kuvia linkin takaa. Joukossa on myös lehdessä aiemmin julkaisemattomia otoksia!

Kuviin tuolta: BB-Marian alastonkuvat

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, Maria Kalho, BB-Maria

Kommentit

aah…. nää on tosi seksikkäitä kuvia näyttäkää lisääääääääää………..

On se kaukaana kateellisuus, nätti hän tyttö on,muttta ne rinnat on ihan oikeasti rumat.Ja kuvien paikka on kyl jossain muualla lehdessä.

Äiti on varmaa ylpeä tyttärestään!Panisin kumminkin mut en kyllä vaimo tosta ottais!

eiköhän yksikin kuva olisi riittänyt toteamaan, että on ne epäaidot ja rumat tissit.

raukkaa vaan riepotellaan täällä..

taitaa suurin osa kirjoittajista olla täällä vain puhtaasti kateellisia naisia, vaikka ei sitä myönnäkkään. Kaunis on nuori nainen vartaloltaan ja kasvoiltaan myös. kuvat eivät ehkä tuo vain edukseen tätä tyttöä.

Todella kaunis tyttö! Joku kirjotti jossain että Maria on kuin Pamela Anderson nuorena ja toi pitää täydellisesti paikkansa!!

Kuka viittii enää Kaalinaisesta kirjoitella ja lukee niitä sen lataamia kehu-viesteä netin keskustelupalstoilta joita on mm. tuolla sen alastonkuvien yhteydessä. Varmaan työkseen itsestään niitä sine väsää!!

Tää on parasta viihdettä, noita säälittäviä tyrkkyjä saa aina nauraa ihan vedet silmissä, kiitos Hymy tuonkin hirvityksen esittelystä ;;;;)))))))

Arvostan toimittajan ironista otetta. Ja tuo on niin huvittavaa, että ”mä vaan niinku meen Jenkkeihin strippaamaan ja silleen”. Kun ei sinne ihan noin vaan mennä… Mites green cardit ym. Niitä ei taida olla glamour-maailmassa.

Noi tissit ovat hirveet, nännit sojottaa eri suuntiin, arvet näkyy ja pallot ovat liian ylhäällä

Hymyile enemmän ,kasvot on lasittuneet jotenkin onnettomat vaikka olet nuori.mene oikeisiin töihin näytät nyt jo menetetyltä missä nuoruuden intosi ?

MENE OIKEESEEN LEHTEEN ELI KALLUUN JA JALLUUN MIKSI OLET HYMY LEHDESSÄ???

Oma kommentti