BB-Mia Nipsu-TV:ssä: ”En viihtynyt johtajana, olen työtön!”

Mia LeviöEilen Nipsu-TV:ssä esiintynyt BB-Mia Leviö kertoi jääneensä työttömäksi kuukausi sitten.

-Olin eräässä firmassa esimiehenä. Minulle luvattiin maat ja mannut, mutta eihän se niin mennyt. Otin loparit kuukauden jälkeen. Nyt olen työtön, myös lapsia BB:n jälkeen hoitanut Mia totesi. Hän tekee edelleen myös keikkahommia.

Nikon vieraana Mia latasi täyslaidallisen salarakkaiden suuntaan. Pari keskusteli muun muassa salarakkaiden ja BB-tähtien julkisuusarvosta.

-On se kumma, että ensin tullaan julkisuuteen kuksimalla vaikkapa jalkapallotähteä ja sitten ruvetaan leikkimään hienoa, eikä halutakaan olla salarakkaita, pari summasi.

-Me BB-tähdet emme ole iltapäivälehdille mitään. Se eräskin hieno seurapiiritoimittaja kerran totesi valokuvaajalle, että keitäs noi on, kun osoitti mua ja Hennaa. Kun se sai sen tietää, valokuvaajan ei tarvinnut ottaa kuvaa, Niko oudoksui.

Niko SaarinenNipsun ja elämänkumppanin välit näyttävät palautuneen kuosiin, sillä lähetyksen taustalta kuului rauhallista keskustelua.

Tänä iltana räjähtää, sillä Nipsun vieraaksi Nipsu-TV:hen saapuu hallitseva Miss Suomi Essi Pöysti sekä Anne-Mari Berg, joka uhkaa, että Nikolla ja hänellä on kana kynittävänä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Miss Suomi, Essi Pöysti, Anne-Mari Berg, BB-Niko, BB-Mia, Mia Leviö, Nipsu-TV

Kommentit

Me ”BB-tähdet” emme ole iltapäivälehdille mitään. Se eräskin hieno seurapiiritoimittaja kerran totesi valokuvaajalle, että keitäs noi on, kun osoitti mua ja Hennaa. Kun se sai sen tietää, valokuvaajan ei tarvinnut ottaa kuvaa, Niko oudoksui.

Hienosti sanottu seurapiiritoimittajalta! Te ette ole mitään! HAHAHAHAHAA

”On se kumma, että ensin tullaan julkisuuteen kuksimalla vaikkapa jalkapallotähteä ja sitten ruvetaan leikkimään hienoa, eikä halutakaan olla salarakkaita.”

Osuva kommentti.

Oma kommentti