BB-Minna: Äänestä minut takaisin taloon!

BB-MinnaHymy kertoi muutama päivä sitten, kuinka BB-Minnan taloon jäämisen puolesta kampanjoitiin tekstiviestein. Minnan ystäväpiiri yritti vaikuttaa siihen, ettei Minnaa äänestettäisi ulos. Toisin kävi.

Nyt kampanja jatkuu toisin eväin. Nyt itse Minnakin on ”puikoissa mukana”. Hän pyytää tuttavilleen lähettämissään tekstiviesteissä allekirjoittamaan vetoomuksen internetin adressisivustolla.

Nettiaddressissa vaaditaan Minnaa takaisin taloon. Toistaiseksi addressin on allekirjoittanut vasta hieman yli 200 ihmistä. Addressi löytyy sivulta www.adressit.com/bbminnatakaisintaloon. Addressin alkutekstissä perustellaan asiaa seuraavasti, alla suora lainaus:

Minna tippui aivan liian aikaisin Bb-talosta. Nyt talossa ei ole mitään meininkiä, ja tosi tylsää seurattavaa. Energisestä ja räväkästä Minnasta rupesi myös toisen viikon loppupuolella paljastumaan uusia piirteitä, olisi kiva nähdä millainen tyttö on kokonaisuudessa!Toivotaan, että kun saadaan tarpeeksi nimiä tänne, että Minna palaisi taloon, niin saisi sinne taas eloa! Monet asukkaat ovat surreet Minnan lähtöä, ja jos nimeäminen olisi ollut pari päivää myöhemmin, niin tilanne olisi ollut eri.. Asukkaat eivät olisi edes nimenneet häntä häätöäänestykseen. Ei ymmärrä miten niin tylsä ja mitään aikaansaamaton Marko sai jäädä taloon! Jokainen joka on Bb:tä katsonut niin tietää, että Minna saa talossa paljon aikaseks. Ja vaikka alussa olikin sulkeutunut yms, niin juuri kun hän avautui muille asukkaille, joitui hän jättämään valitettavasti talon.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Minna, Big Brother

Kommentit

Minna ois voinu mennäkki takas taloo, oli jossai vaihees sen verran tylsää se

Nää hymyn nettisivujen kommentit on kyllä tosi oksettavia, ihmisiä haukutaan milloin miksikin.

turha luulo minna!!!!
ei sulla tehny talossa yhtään mtn…
olis ns. turhake..
kyllä talossa tapahtuu paljon ilman sua…
riitoja on vaikka muille jakaa..
ei kuule maailma pyöri sun navan ympärillä olleskaa vaik niin luulet..
olet tuksun kans ihan saman tasoinen, joten katso peiliin!!!

No luulis tän nyt sopivan minnallekkin ettei ole talossa. Sehän tienää 50000 kuussa täällä ulkopuolella ja jos olis ollut loppuun asti talossa ja voittanutkin niin silti olisi tullut satatonnia takkiin.

Niin… eiköhän se Minnan käytös muuttunu heti kun sai tietää että on äänestyksessä…

aivan loistava idea mut koitas vaan sinne läskipupuseks päästä 😀

Voi voi naiivia ihmistä kun kuvittelee adrressin pykäämällä taloon pääsevänsä.

Jos kerran Marko on niin mitäänsaamaton tylsä persoona niin kuinka turha Minna sit oli talossa kun kerta hävisi kyseiselle henkilölle.

Minna joka haukkuu mia pissikseks tollasel ikäerolla..haha, fakta minna olet itse kaame pissis, ja pahimpia selkäänpuukottajia mitä on nähty. katso koosteet ni tajuat mitä oelt tehny.

Eikö tuo Minna jo NÄHTY KOKONAAN ja ihan tarpeeksi siellä talossa? Eipä tosin ollu yllätys tämä, että itkee vielä häätämisen jälkeenki… *snif*

Pelkkä Minnan naaman näkeminen, saati äänen kuuleminen pakotti vaihtamaan kanavaa, ärsyttävä pikkulikka!

yök yök yök. lihava tyrkky. ja vielä playboyhin?
sitten ehkä kun vuoret siirtyy mereen…

Mutta Minnaahan ei kiinnosta enää pätkääkään taloon jääneet asukkaat eikä muutenkaan halua noteerata heitä mitenkään? No onneksi kaverit näyttää tekevän ystävänpalveluksia..

Miksi kansa äänestäisi Minnan takaisin taloon, kun just halus sen sieltä pihalle. Minnan ”ihmeellisen” muutoksen huomasi nähtävästi vain talon asukkaat, mutta ei katsojat koska äänestivät hänet pihalle.

ei minnaa takaisin taloon! mitähän hyötyä tuostakin adressista loppupeleissä on, koska juuri katsojathan minnan pois äänestivät. miksi ne samat katsojat olisivat nyt muuttaneet mieltään ja laittaisivat nimensä alle? vaikka olisi miten muuttunut viimeisinä päivinä niin häätö tuli silti. eikä talossa ole pahemmkin ekan illan ja seuraavan päivän jälkeen minnaa edes kaivattu.

niin eikös ne idiotsit taas alkanu et sinne vain….hoilaamaan.pääsee taas telvisioon.

Ala vaikka treenaamaan, ehkä saat ne riippatissit sitten Kalleen kaupattua. Nuuskahuulinen rasvatynnyri ei ikinä playboyn sivuille kelpaa. Katoa takaisin sinne koloosi mistä julkisuuteen säännöllisesti yrität ryömiä.

Juupa jaapa diipa daapaa, tissit ilmassa maansa myynneennä itkien menneestä ja parkuen toisesta….. Onnex sut häädettiin….

Sorry, en voi äänestää. Olet hakkunut Johanna Tukiaisen, vaikka et tunne häntä???? Tässä riittävä syy!!!!

Taas saatiin uusi wanna be julkkis.Mitä tämä tyttö on `saavuttanut` muuta kuin näyttämällä tissinsä julkisesti.Tässäpä meille uusi tukiainen,jonka tyhjänpäiväisiä juttuja saa seurata seuraavan vuoden kaikista hömppä lehdistä.Äänestän Minnaa katoamaan julkisuudesta.

Minna oli yksi mitättömimmistä asukkaista. Tuskin kovinkaan moni haluaa tätä henkilöä enää takaisin taloon..ja toi adressi heh, jos ei ominavuin pääse niin haukuttava muita. surkeaa surkeaa..mielenkiinnoton ihminen! hyvää jatkoa sulle minna,mutta please ei sua jaksaisi enää telkkarista katella!=)

Jos minna tuota kautta taloon pääsee, niin sinne voi päästä kuka tahansa takaisin..Mielummin vaikka se risto kun minna. Pääsi taloon, joutui pois, tyytyisi vaan osaansa niinkuin kaikki muutkin.

Säälittävää haukkua adressissa muita talon asukkaita… Kertoo paljon! Vaikka räväkkä persoona Minna onkin, ei hänessä ole mitään erikoista. Valitettavasti Minna itse ainakin luulee olevansa jotain paljon suurempaa mitä todellisuudessa on. Bojot Minnalle kyllä siitä pitää antaa, että uskaltaa olla mikä on. Ei parit ylimääräiset kilot tai roikkuvat lollot näytä menoa haittaavan. Mutta ei tolla kropalla kannata kumminkaa joka paikassa leijailla… Käy kyllä hyvin johonkin keski-ikäisten rekkakuskien saunailtaan!

Minna hei, tuskin sua tarvitaan BB-talossa. Sosiaaliporno on kato ihan eri juttu kuin sun performanse siellä. Sitä paitsi et ole ”muodollisesti pätevä”, sorry.

Oma kommentti