BB-Niko etsii sisäkköä

Niko SaarinenBB-Niko kertoo perjantaina aamuyöllä päiväämässään blogissa siivousongelmastaan. Mies ei tykkää imuroimisesta ja tiskaamisesta, mutta on kuulemma pakotettu vihdoin käymään toimeen.

-Vapaaehtoisia sisäkköjä? hän heittää.

BB-tähti vitsailee maksavansa palkan pimeästi, eikä todellakaan sovittuna maksupäivänä. Lisäksi hän uskoo “tellien ja tessien” jälkeen homman kääntyvän niin, että sisäkkö joutuukin lopulta maksamaan hänelle.

-Kyllä, sen voit tehdä luonnossa, ”Nipsu” toteaa.

Keravalaisjulkkis avautuu myös unirytmistään, joka on mennyt viime aikoina täysin sekaisin sekä huijatuksi tulemisestaan. Eräskin mies oli saanut Nikolta puhelinnumeron luvatessaan järjestää ajokortittomalle BB-tähdelle sponsoriauton. Niko antoi numeronsa myös hämäräperäiselle kyselijälle, joka pyyteli häntä Salattuihin elämiin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, BB-Niko, Big Brother

Kommentit

Luettuani tämän Nikon päiväkirjamerkinnän jälkeen, alkaa väkisinkin mietityttää, että kuinka media pystyykään muuntelemaan toisten sanomiasia omien tarkoitustensa mukaiseksi. Kieltämättä huvittaa ylipäätäänsä, että tuosta viitsittiin jopa tehdä ”uutinen”.

Asiaa:D tällä pojalla on sana hallussa ja pallo hukassa. siispä oiva ”median uhri” ..no johan suomi onkin täynnä salarakas tyttöjä.. joukkoon suloiseen on siispä liittynyt myöskin bb-stara ja poikapuoleinen sellainen. hienoa:D

Oma kommentti