BB-Niko etsii sisäkköä

Niko SaarinenBB-Niko kertoo perjantaina aamuyöllä päiväämässään blogissa siivousongelmastaan. Mies ei tykkää imuroimisesta ja tiskaamisesta, mutta on kuulemma pakotettu vihdoin käymään toimeen.

-Vapaaehtoisia sisäkköjä? hän heittää.

BB-tähti vitsailee maksavansa palkan pimeästi, eikä todellakaan sovittuna maksupäivänä. Lisäksi hän uskoo “tellien ja tessien” jälkeen homman kääntyvän niin, että sisäkkö joutuukin lopulta maksamaan hänelle.

-Kyllä, sen voit tehdä luonnossa, ”Nipsu” toteaa.

Keravalaisjulkkis avautuu myös unirytmistään, joka on mennyt viime aikoina täysin sekaisin sekä huijatuksi tulemisestaan. Eräskin mies oli saanut Nikolta puhelinnumeron luvatessaan järjestää ajokortittomalle BB-tähdelle sponsoriauton. Niko antoi numeronsa myös hämäräperäiselle kyselijälle, joka pyyteli häntä Salattuihin elämiin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-Niko

Kommentit

Luettuani tämän Nikon päiväkirjamerkinnän jälkeen, alkaa väkisinkin mietityttää, että kuinka media pystyykään muuntelemaan toisten sanomiasia omien tarkoitustensa mukaiseksi. Kieltämättä huvittaa ylipäätäänsä, että tuosta viitsittiin jopa tehdä ”uutinen”.

Asiaa:D tällä pojalla on sana hallussa ja pallo hukassa. siispä oiva ”median uhri” ..no johan suomi onkin täynnä salarakas tyttöjä.. joukkoon suloiseen on siispä liittynyt myöskin bb-stara ja poikapuoleinen sellainen. hienoa:D

Oma kommentti