BB-Niko katoaa Suomesta: ”Hyvästi!”

Niko Saarinen ja LondonBB-Niko Saarinen ”päästää Suomen viihdemedian lomalle” tulevana torstaina, jolloin hän pakenee maasta peräti kahdeksi viikoksi.

Kyse on ansaitusta kesälomasta Turkissa.

-Tämä poika aikoo nauttia auringosta, bilettämisestä, shoppailusta ja itsensä kunnossapidosta. Suuntaamme hiekkarannoille, Niko toteaa irc-blogissaan.

Kundi summaa matkakohteen valinnassa painaneen ennen muuta vain sen, että hän poikaystävineen pääsee jonnekin pois Suomesta ja suomalaisturistikohteista.

-Toivottavasti hotelli ei ole täynnä maanmiehiämme. Se olisi itsemurha.

Kundi yrittää myös pysytellä poissa nettikahviloista, jotta kotimaa unohtuisi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, BB-Niko

Kommentit

soronoo! ainakin yks huomiohuora vähemmän..

tämä homppeli on kuulemma iskenyt silmänsä maajussi-Jarkkoon.

taitaapi käydä huonosti, sillä Jarkon viisari värähtelee tiettävästi vain kauniimmalle sukupuolelle

Ja mä jo ehdein tuudittautua jo et se lähtis pysywästi.Ei mullaa ole mitään homoja vastaan,mutta toi jatkuva homo julistus alkaa v….uttaa! Ei heterotkaan jatkuvasti julista heterouttaan

Ja tästä piti sitten taas uutinen tehdä? Olisi edes muuttanut pysyvästi pois niin siinä olisi jotain uutisarvoakin mutta mitä vittua tällainen taas on? Ja taas on näköjään Nikolla jotain ”projektejakin” menossa… Mistähän se johtuu että näillä BB:läisillä ym. turhikisilla on aina hirveästi jotain ”projekteja” menossa kun heitä haastatellaan, mutta koskaan niistä ei sen jälkeen kuulla eikä nähdä mitään. Onhan se tietysti hienompaa sanoa että on ”projekteja menossa” kuin että ”työttömänähän minä tässä olen ja yritän huorata julkisuudessa niin paljon kuin mahdollista että saisin nuo ulosottovelat maksettua, kun ei oikein nuo oikeat työt kiinnosta”. Totuuden näistä ”projekteistahan” me toki kaikki tiedämme.

Luin komenttejanne, olettepa ilkeitä suvaitsemattomia ja kteellisia ihmisiä..hirveen negatiivista jengiä!!! Hauskaa ja rentouttavaa lomaa sinulle Niko!!!ja tervetuloa takaisin parin viikon päästä!!!

Ei se homous rikos turkissa ole, mutta väestöstä suurinosa on muslimeja joten riski saada pataa tai kättäpitempää voi olla korkeampi kuin suomalaisessa pikkukaupungissa jos erehdtyy homostelemaan julkisesti turistirysien ulkopuolella.

Höh, otsikosta luulin jo, että lähtisi pidemmäksikin aikaa. Tuli pettymyksenä, että vaan kahdeksi viikoksi :(… Sitten on taas seuraavat 2 viikkoa p*skalehdet täynnä sitä homo-hevonpaskaa..

Pakko vetäytyä nauttimaan myös välillä elämisestä,sillä se aina toisinaan unohtuu täällä.

6.8 – 20.8 tämä poika nauttii auringosta, bilettämisestä, shoppailusta ja itsensä kunnossapidosta. Eli suuntaamme [suuren kysymysmerkin] kanssa Turkin hiekkarannoille.

Kun mietimme matkakohdetta oli meillä muutamia vaihtoehtoa, mutta tässä tilanteensa se on aivan sama mihin suuntaamme kunhan pääsemme pois täältä. Lomakohteemmekin pitäisi olla suhteellisen tuore, joten voin vain toivoa että emme joudu hotelliin mikä on täynnä suomalaisia. Se olisi itsemurha.

En tietenkään laita pahitteeksi vaikka saisimme uusia tuttavuuksia matkaltamme. Sillä ulkomailla on ihana tutustua uusiin ihmiseen.. niin paikallisiin kuin turisteihinkin.

Ennen reissua kuitenkin joudun vetämään itseni aivan piippuun ja teenkin useita vuoroja peräkkäin maikkarilla,subilla. Joten lomamme ensimmäiset päivät makaan vain altailla ja hommaan tasaisen rusketuksen jota kelpaa näytellä paikallisissa yökerhoissa.

En voi uskoa että minä joka kumarran kauppojen itseruskettava hyllyjen edessä saan vihdoinkin sellaiset uv-säteet päälleni että voin heittää hetkeksi hyvästit kaikille purnukoilleni ja putkiloille.

Olen hyvin verkostoitunut ihminen ja olen osakseni saanut huomiota mittavat määrät kirjoituksillani. (enkä nyt puhu uutisista joita näistä aina toisinaan revitään!) Vaan ihan yleisiä kommentteja joihin törmään liikkuessani siellä,täällä,tuolla.

Nyt tressaan kaiken muun ohella että pystynkö pitämään sormeni kurissa paikallisista nettikahviloista koko reissun ajan ? En missään nimessä meinaa lueskella täällä tapahtuvia asioita, ottaa kantaa asioihin, tai muutenkaan möykätä turhasta.

Twitter johon olen totaallisen koukussa juuri sen yksinkertaisuuden vuoksi voi olla foorumi jota kautta lähestyn kuulumisillani teitä. Lisäksi olen kelannut hehkuttaa onneani ja mahtavaa rusketustani, jonka mahdollisesti saan kahden viikon aikana ..teille kuvien muodossa, twitterin kautta.

Kerrankin kahden viikon ajan vain ja ainoastaan ONNELLISTA NIKOA,toivottavasti.

On tulossa yksi mahtava projekti yhdessä erään toisen ’beebeeläisen’ kanssa, jos vain saamme asiat rullaamaan. Suljen nyt muutaman mahdollisuuden pois heti kättelyssä:
-Emme poseeraa yhdessä alasti.
-Emme meinaa riehua baareissa.
-Emme myöskään meinaa erota.

Mitä ihmettä? Onko meitä / heitä muussa yhteyksissä nähty?
Jos suunnitelmamme toteutuu on kyseessä ihan h*lvetin hieno juttu!

Ja yksi pitkäaikaisimmista haaveistani on oman kirjan kirjoittaminen ja meinaankin ryhtyä tuumasta toimeen heti reissun jälkeen. Se on oikeastaan hanke johon en tarvitse yhtään ketään muuta ihmistä. Vasta valmiin tekstin jälkeen haluan ehdottomasti neuvotella sen julkaisemisesta.
Uskon että monet projektit jäävät minun kohdallani haaveksi sen vuoksi että julkisuuskuvani on erittäin vioittunut.. käyttäisin jopa sanaa raiskattu!
Mutta uskon että kirjan kirjoittamiseen sillä ei ole mitään vaikutusta?

Onhan alkoholisti Paasilinnankin kirjat yksiä myydyimpiä täällä meillä..

Ja tottakai Hymyn kuvaaja mukaan matkaan!!!!!!!!!
Pakkohan meidän on saada lomakuvia nähtäväksi!!!!

Mikä ihmeen ”hyvästi” ?! Ei silloin enää takaisin tulla.

Meenooolippu…

Hetken jo luulin että kaveri katoaa suomen maaperältä lopullisesti. Pettymysten pettymys..

Vai että oikeen Turkkiin asti pois suomalaisturistikohteesta – taitaa Turkki olla juuri suosituin suomalaisturistirysä. Islamilaiseen maahan poikaystävän kanssa, eikö homoseksuaalisuus oli rikos turkissa?

Kaheks viikoksi? Mitä vittuu?! Saman tien vaikka kaheks vuodeks!

Eikös tuollaisten puppelipoikien matkan pitäisi suuntautua ruotsiin?
Ja olkoon matkalla vaikka koko loppuikänsä……….

Oma kommentti