BB-Niko lähtee vihanhallintaterapiaan!

Niko SaarinenBB-Niko eli Niko Saarinen on ottanut vastaan Hymy-lehden hänelle heittämän tarjouksen vihanhallintaterapiaan lähtemisestä. Hymy esitti asian eilisten uutisten valossa. Nikon uutisoitiin käyneen naisen päälle yökerhossa viime perjantaina.

Nikon mielestä media liioittelee, sillä hän ei ole lyönyt naista nyrkillä. Hymy ei näin väittänytkään. Niko ei kuitenkaan ole kieltänyt, etteikö hän olisi läimäissyt naista.

Niin tai näin, Niko on nyt ottanut tarjouksen vastaan ja suostuu Hymyn hänelle järjestämään ammattiapuun. Niko kirjoitaa julkisuuteen lähettämässään viestissään seuraavasti:

”Hyvä on rakas Hymy. Tehdään minusta juttu lehteenne ja passittakaa minut vihanhallintakurssille. Näytänkö perseeni heti odotushuoneessa vaiko koko ryhmän edessä kun istumme pienessä pyöreessä ringissä tuolien kanssa? Sehän tässä takana kuitenkin oli? Yksi bb-tyyppi jälleen alasti kuukauden verran lehtihyllyssä ja sen jälkeen voikin sanoa bye bye kaikelle muulle.
Tosin ehdottaisin itse että passittaisitte minut vaikka hullujenhuoneelle, sinnehän minä ilmeisesti kuulun. Maailmassa kun ei ole pahempia asioita kuin bb-niko ja hänen arvaamaton käytös”, Niko kirjoittaa ironisesti.

Hän on kuitenkin ottanut tarjouksen aivan vakavasti vastaan. Niko ilmoitti asiasta toimitukselle eilen.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB

Kommentit

NIKO on aevan ihana>!
kaikki suunsoittajat hiljaa siellä!

niko vois mennä uudestaan lastentarhaan opettelemaan käytöstapoja. näitä turhia suunsoittajia kasvaa kuin sieniä sateella ja näinhän se on että niin metsä vastaa miten sinne huudetaan. kasva jo aikuiseksi Niko.

VIESTI 12 HEI:

Ymmärretään toki että sä oot Nikon fani, mut Niko löi. Piste. Ei välii löikö nyrkillä tai kämmenellä. Löi.

Se on väärin.

Puolusteletko sä sitä?Pentu

Lopettakaa nikon mollaminen ja elkää pausitelko asioita jotka, ovat toisin kun ette edes ollu paikalla!

ei saakeli eiks suomessa tapahdu muuta ku tukiaisen demoni harhat ja nikon känni sekoilut..niillä kahella ei kyllä oo kaikki inkkarit kanootissa

Niko on nyt niin vihainen että naamakin on ihan punainen. Toivottavasti kurssi palauttaa väritkin.

Tosiaan! Niko kirjoittaa pitkät jutut Galleriaan, jossa Hymyn toimittaja käy ne lukemassa ja kirjoittaa lehteen. Eikös kannattaisi lopettaa ilmainen hupi faneille ja kirjoitella Hymyyn blogia. Siitä saisi jotain pikkuista korvaustakin! Sitten Hymyn lukijatkin saisivat lukea Nikon jutut ihan suoraan – ei kovin moni ole ehkä tajunnut, että irc-gallerian puolelta niitä voi lukea.

Turpaan vaan kunnolla niin kyllä se käytös muuttuu!! ja jos ei muutu niin toistetaan turpaan veto riittävän useasti.! niin tulee nöyryyttä ja kunnioitusta!

Kyllä Niko on Suomen poikapuolinen Tuksu. HYVÄ NIKO!!!!

MAHTAVAA! Niko kääntää kaiken voitokseen. Superia.

Tässä siispä ensimmäinen poikapuoleinen tuksu. Tosin hieman fiksumpi tapaus, onneksi. Johan suomi olikin täynnä kohunaisia, kiva saada niko mukaan tähän kastiin.

Milloin hymy kuvaa alasti nikon? Aika ruikkuhan se on on..
..Mutta vallattoman kp (kyllä p*nisin) tapaus.

Milloin niko alkaa blogittamaan teille?

Milloin niko alkaa deittailemaan julkkismiestä?

LAITETAANKO PITKÄVETOA SIVUILLE TAI ESIM GALLUP.
”Missä kohussa niko on seuraavaksi?” :DDDD

Oon niin varma että tää koko episodi oli Nikon ja sen ystävien suunnittelema mediamylläkkä millä saatiin koko viihdemailma kohisemaan jälleen Nikosta ja hänen tekemisistään. Ja nyt Niko sitten ratsastaa tämän jutun siivellä mediaan ja saa koko kansan sympatiat. Oivaa mediapeliä bb-Niko! Olet oivaltanut että niinhän ne muutkin tekevät näissä asioissa 🙂
Loistavaa ei voi kuin ihailla.

Hyvä niko! Upeaa että myönnät ongelmasi ja hakeudut vihanhallintakurssille 🙂 Toivottavasti näytät esimerkkiä muillekkin jotka tuollaista apua tarvitsevat 🙂

Oma kommentti