BB-Niko päihdehoitoon!

Niko SaarinenBB-Niko Saarinen kirjoittaa Stara-verkkolehden blogissaan turvautuneensa viime kuukaudet alkoholiin.

-Se ei ole missään nimessä tervettä. Jos ajattelee alkoholia aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin, ei yksinkertaisesti ole järkeä elää, ellei ole humalassa. On aika kirjautua hoitoon! Ja pystyn asiasta puhumaan ihan avoimesti, koska en näkisi minulla olevan vielä ongelmaa, mutta haluan lopettaa touhun ennen kuin siitä tulee ongelma, Niko kirjoittaa.

Juhannuksena Nipsu aikoo vielä ottaa alkoholia, ja viikon päästä starttaavalla ulkomaanmatkallaan Italiaan, mutta sitten on päihdehuollon aika.

Kuva: Mutta Nikohan näyttääkin jo melkein pulilta, heh-heh.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB

Kommentit

Ei sulla alkoholiongelmaa ole. Sulla on vain pieni ongelma: sinä itse.

Jotenkin haiskahtaa, että on ensin keksinyt tulla julkisuuteen alkoholiongelman takia ja sitten vasta on keksinyt sen alkoholiongelman… you know what I mean.

Toi limanen hintti vois tunkee sen viina pullonsa hanuriinsa,toiv sais taas daijuunsa,voi että sellanen piristää kovasti mieltä

Onko tää se sama homo, joka pari kuukautta sitten poistui julkisuudesta?

Miksi Niko siirrät hoitoa juhannuksen ja ulkomaan matkan jälkeen? Etkö selviä niistä ilman viinaa? On hienoa kun huomaat, että tarvitset katkaisuhoitoa. Tosin..ottaen huomioon monet aiemmat kännisekoilusi, on ihmeteltävää, ettet ole huomannut aiemmin ettei viina sovi sinulle. Toisekseen..kuinka paljon alkoholi on muuttanut jo persoonaasi, se jää vaan nähtäväksi. Minusta sinulla kuitenkin on toivoa, etkä ole mikään luuserityyppi. Joskus osaat olla TV-juonnossakin todella hauska ja luova, mutta toki siinäkin on alkanut viiem aikoina olla pientä lipsumista. Olen oikeasti ajatellut oletko ollut lähetyksien aikaan humalassa. Muistaakseni se viimeinen lähetys..vai oliko viimeinen?..oli kyllä sellainen, että oli ihan pakko olettaa sun olevan nauttinut hiukan miestä vahvempaa.

Oma kommentti