BB-Niko sai ehdotuksensa läpi: tuotanto myöntyi!

Niko SaarinenMaanantaina Hymyn BB-bloggari Niko Saarinen ehdotti, että paellansyönnistä rangaistuksen saavat henkilöt joutuisivat suoraan häätöäänestykseen aivan kuten viime tuotantokaudellakin tuotannosta luvatta puhuneet Nipsu, Ade, Harri ja Mia.

Niinpä kävi, että BB-Niko sai ideansa läpi. Tuotanto päätti, että Marko, Sampo ja Minna maksavat paellan hotkimisestaan siten, että ensi sunnuntaina joku heistä mahdollisesti lähtee. Eli kaikki he joutuvat suoraan häätöäänestykseen.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB

Kommentit

mutta miksi bb nikon vaatimus slummin paratiisi jaon loppumisesta ei mennyt läpi, nikohallan kuitenkin hymyn toimittajana on valtava päätösvalta

Hyvä Niko! Hyvä, että näit tilanteen ja hienoa, että jaksat opastaa BB-tuotantoa! Sinä talossa olleena vanha ammattilaisena osaat nämä hommat. Toivottavasti BB palkkaa sinut tuottamaan BB:tä!!!

nikollahan on suorat suhteet tuotantoon, niko käytännössä määrää mitä talossa tehdään, onhanan niko sentään juontaja yöelämässä, voi tuota raukkaa.

Niko, Andreas ja Mia saivat rangaistuksen juonittelusta eli taukomattomasta paskanpuhumisesta muiden asukkaiden selän takana.

täysin hanurista. Onko tämä BB kausi 09 vai 08?? onko ideat rangaistuksiin noin vähissä tuotannossa?näemmä? onko katsojien vai x-BB asukkaiden ideat 50-50? Rankempi olisi ollut ,eikä viime vuoden kopio , Jos kaikki olisi asetettu äänestykseen!!
Poistakaa saakeli ne rajat jos meinaa tuotanto saada vipinää vielä aikaiseksi , vai pitäisikö kys.asiaa ehdottaa joku vanha bb niin menisi jaot pois… Katsojat eivät ole nauttineet slummi-paratiisi jaosta mikäli yhtään tuotanto on katsellut kommentteja… porukka yhteen että soppaa hämmentää mahdollisimman monta kokkia!!

Kyllä, hymy lehden pyynnöstä häätö on siirretty lauantaiksi! Myös BB-Niko oli toivonut asiaa.

lauantainako ne nykyisin jonku häätää?

T: tietämätön timo t.a.

Oma kommentti