BB-Niko sekoili Turkissa: Poliisit paikalle – itku pääsi!

Niko SaarinenNiko Saarisen parin viikon Turkin-loma ei ole sujunut kommelluksitta. Pari päivää sitten mies oli joutua paikalliselle poliisiasemalle.

-Olimme markkinoilla. Ilmeisesti olin saanut jostain puljusta väärennetyn 50 liiran setelin, jota menin sitten tarjoamaan seuraavaan kojuun. Myyjä huomasi setelin vääräksi ja kutsui poliisit paikalle, Niko kertoo Hymy-lehdelle.

-Siinä asiaa sitten selvitettiin useiden kymmenien minuuttien ajan poliisin kanssa. Meinasivat viedä minut asemalle. Jollain kumman keinolla sain kuitenkin keploteltua itseni ulos tilanteesta. Ehkä siihen auttoivat vaaleat hiukset ja muutamat krokotiilinkyyneleet. Tilanne oli kuitenkin kerrassaan pelottava, luulin päätyväni putkaan. Turkkilaiset ovat kieroa kansaa! Niko sivaltaa.

Myös Henna Kalinaiselle sattui helmikuussa Argentiinan-matkalla vastaavanlainen tilanne. Poliisia ei kuitenkaan tarvittu paikalle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, BB-Niko, BB-Henna, Biko Saarinen

Kommentit

Eikö olisi Niko mukavaa jos joku karvanen Turkkilainen olis peräänajanut sua siellä vankilassa??

Ja taas tätä liirum laarumia…. Vuosi eteenpäin ja tää neiti on raudoissa tai laudoissa. Säälittävä tapaus. Kiitos ja näkymättömiin.

^^^ No jos vaikka siksi että liira on Turkin rahayksikkö? ^^^

Mitä vittua se homppeli teki liiran seteleillä Turkissa???

Mitähän tää hippiäinen kuvittelee itestää,tää on täys luuseri nii tää kananaivo kuvittelee olevasa suurikin julkkis?

Jotenkin arvasin kun se kerto menevänsä turkkiin ja sano että pärjää ilman julkisuutta että kohta löytyy turkin matkasta jotain juttua hymyssä.
Saatanan neiti vittu aikuinen mies rääkyy kun on saanut väärennetyn setelin :Dd
Jää turkkiin ja tee palvelus

Mitenkä Nikolle aina sattuukin, onkohan 2000euron kamerat vielä tallessa;D;D;D

Marokko olisi mukavampi kohde Nikon suuntauksella.Äipän miespuoleinen työkaveri sinne aikoinaan muutti poikaystävänsä luokse 😮

Joo kyllä kieroa sakkia ovat! Onneksi meillä on näitä upeita hyvän tahdon, käytöksen ja glamourin lähettiläitä maailmalla! Ylpeinä saamme seurata kansamme parhaiden voimien jaloa pyrkimystä tuoda sivistyksen valoa kehittymättömämpiin kulttuuriympäristöihin! Sisua, viinaa ja kansainvälistä herraseuraa, perrrkele!

Ei helvetti mikä neiti…. vai itku vielä meinas päästä heh heh

pysy siellä turkissa, sehän onkin niin hyvä maa. taas osoitus siitä, miten kannattaa ulkomaillakäyttää vain euroja. paska maa ja paska valuutta, eikä hommaa helpota paskat ihmiset.

Olispa päätynyt Niko vankilaan Turkissa. No sitähän se olis ehkä salaa toivonutkin…?

Oma kommentti