BB-Nikolle yllätystatuointi suorassa Nipsu-TV:n lähetyksessä!

Niko SaarinenSini TarkkinenBB-Niko Saarinen yllättyi eilen perinpohjaisesti oman Nipsu-TV-realitysarjansa suorassa lähetyksessä.

Hymyn nettisivuilla joka päivä pyörivään show´hun oli kutsuttu vieraaksi naiskauneutta, eli Mrs Globe -missikilpailun hallitseva 1. perintöprinsessa Sini Tarkkinen.

Nikon silmät repesivät lautasiksi, kun hän sai tietää, että nainen on myös tatuoitsija, ja suorassa lähetyksessä Nikolle aiotaan tehdä tatuointi.

-Olin aina halunnut tatuointia, mutta en ollut uskaltautunut liikkeeseen asti. Yllätys oli kyllä melkoinen. Otin alaselkään kruunun, jonka suunnittelimme yhdessä tatuoijan kanssa, Niko kertoo Hymylle.

Nipsu kesti kivun kuin mies, ja miksei olisikaan, Nipsu-TV:n katselijat kun todistivat historiallista hetkeä suoraan Nikon olohuoneesta.

Nipsu-TV pyörii Hymyn nettisivuilla joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa. Iltaisin klo 21 järjestetään erikoisohjelmaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Niko, Big Brother, Mrs. Globe, Niko Saarinen, Nipsu-TV, Sini Tarkkinen, tatuointi

Kommentit

ei hyvää päivää.. eikö tosiaan osaa vaan olla ja kadota julkisuudesta.. oksettaa tuommoset puppelit..

Nipsuhan kertoi BB:ssä viettäneensä kuuman saunaillan eräässä helsinkiläisessä homosaunassa kahden vanhemman miehen seurassa… varmaan oli hyvä sandwich… ihme homostelua.

”vittu menis töihin vaikka huoraks.”
HAHAHAHA xDDD. kateelliset paskat taas vauhdissa.

Toi puppelipoikahan lässytti jo pari päivää sitten että aikoo ottaa tatskan suorassa lähetyksessä,vittu menis töihin vaikka huoraks.

Oma kommentti