BB-Nikon ja ex-avovaimon rahariita paisuu!

Noora ja NikoBb-voittaja Niko Nousiainen voitti ohjelman pääpalkinnon 50 000 euroa, mutta ei ole maksanut ex-avovaimolleen tämän odottamaa parin tuhannen euron saatavaa. Itse asiassa hän – exän mukaan – kiistää sen olemassaolon kokonaan. Hymy kertoi asiasta ensimmäisen kerran tammikuussa.

Hymy tiedusteli asiaa Nikon exältä Noora Malmströmiltä nyt uudemman kerran. Noora ja Niko olivat tavanneet ”myrskyisästi” yökerhoelämässä jokin aika sitten. Mitä tapahtui? Mitä puhuttiin? Tästä lisää huhtikuun Hymyssä.

-Ei ole näkynyt rahoja, Noora toteaa.

Niko on kertonut perustavansa voittorahoillaan nettivaatekaupan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hunks, Niko Nousiainen, Noora Malmström

Kommentit

Olen lukenut,että kyseessä on ihan suullisesti sovittu velka,eikä suinkaan mitään ”elatusrahoja”. Sopimus se on suullinenkin ja kyllä täytää sanoa, että jos ois tämä tieto tullut lehtiin ennen bb-finaalia, niin ei ois Niko lähtenyt 50 tonttua rikkaampana.

NIko, maksahan nyt velkas kun ex tyttöystävä on elättänyt osIttain, sain sellaisen kuvan.

naurettava nousiainen kun ei voi maksaa velkojaan. ja mitähän se ruusila näkee tossa huonosti toimeentulevassa lyhyessä tapissa. ei se kummoista elämää pysty sille eukolle tarjoamaan. pelle koko jätkä.

Tässä on kyse ihan sellaisista lainoista, jotka Niko on luvannut maksaa takaisin.

No keinohan se on toikin roikkua väkisin palstoilla…Jos yhdessä eletään,niin se maksaa kellä rahaa on, turha siitä on jälkikäteen kitistä ja periä ”velkoja”.Taitaa vaan akkaa kyrsiä kun Nikon kainalossa paljon kauniimpi ja fiksumpi tyttö.Pidin kyllä Nooraakin ennen ihan fiksuna,mutta ompa nyt näyttänyt oikeen luonteensa.Huh huh.

Kieltämättä Nikon biseksuaalisuus on kiinnostavampi viihdeaihe, kuin raha-asiat.

Niko on homo,tai ainakin bi-seksuaali,ei tiedä kummassa joukkueessa pelaa.

hyvä että perii omansa noora takaisin vaikka olis 10 sentistä kyse

lol, kuinka nuo jaksaa tapella parista tonnista 😀
eikö tuo nainen ole päässyt yli tuosta ukosta vai miksi vielä roikkuu tuolla tavalla?
Minä olen joskus elättänyt miestä ja kun pääsin eroon niin en todellakaan enää jaksa pitää mitään yhteyttä vaikka onkin tavallaan velkaa.
Ei kiinnosta. Elämässä pitää mennä eteenpäin.

Tilausvoittaja Niko sössi toisella kaudella julkisuuskuvansa niin perusteellisesti, että ainoastaan sokeimmat fanit jaksavat hehkuttaa. Tuollainen ”elatusmaksujen” takaisinperintä on tietysti vähintään tulkinnanvarainen juttu, mutta maksamattajättäminen hyvin Nikon talossa antamaan kuvaan sopii. Olihan Niko sentään jo silloinkin BB-julkkis, jolle aina kuuluu tarjota kaikki ilmaiseksi. Ja nyt, kun kehui siirtyneensä laadukkaampaan naiseen, niin menee kai siinä hermot kun vanha omiaan perää! Ikävä jätkä.

Hienoa, että Noora paljasti, että tämä BB-pelle ei todellakaan ole kulissien takana mikään symppis, vaikka sellaista yrittää näytellä. Tosin näytteleminen ei enää onnistunut kovin hyvin tässä viimeisimmässä BB:ssä.

Kuvaa kun kattoo niin näkee Nikon naamastakin mikä idiootti… toisten rahoilla eläjä on… Nolo kaveri elelee naisen rahoilla… ”mies”

maailman spurguin valtio, Suomi
alkoholistit tappelee 2000 eurosta lööpeissä huoh

Jos asutaan yhdessä ja toinen ostaa ruuat jne, ja eron jälkeen ruvetaan itkemään että rahat tiskiin elättämisestä niin ei se ehkä aivan oikein mene jos ei etukäteen olla mitään sovittu. Noora on urpo.

Oma kommentti