BB-Nikon kimppuun hyökättiin kaupungilla – mies paiskattiin seinään!

Niko SaarinenBig Brotherista tuttu jokapaikanjulkkis Niko Saarinen koki kovia viime viikonloppuna baarista palatessaan. Hän valottaa asiaa Hymy-lehdelle:

-Kävelin ravintolasta kotia kohti erään ystäväni kanssa, kun joku hullu hyökkäsi kimppuni ja uhosi listivänsä minut! Hän huitaisi siinä rytäkässä tyttöpuolista frendiänikin. Oli onni, että pääsin sisälle erääseen toiseen baariin, josta sain mukaani kaksi portsaria. He rauhoittivat tilanteen ja varmistivat, että pääsen taksiin.

Nikolle itselleen tuli pieniä vammoja kahakassa.

-No se heitti mut päin seinää. Mutta onneksi pääsin ketterästi juoksemaan erään auton taakse. Ja aivan kuin vahingossa pääsin sitten sisälle sinne baariin – sehän oli jo kiinni. Onneksi sieltä sattui joku juuri tulemaan ulos.

Niko toteaa Hymylle, ettei enää uskalla käydä baareissa.

-Tuo oli pelottavin tilanne koskaan. Jengi on tullut ihan sairaaksi, Niko kauhistelee.

Myös Johanna Tukiaiselle on taas sattunut ja tapahtunut.

-Joku täysin tuntematon, about 38-vuotias mies tuli yhtäkkiä haukkumaan ja huorittelemaan minua. Aloin huutaa hänelle takaisin.ja hän löi minua nyrkillä suoraan kasvoihin niin että koko alahuuleni aukesi, Tuksu kertoo 7 päivää -lehden blogissaan

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB

Kommentit

Kun katsoo tota kuvaa jutun ohessa, en kyllä ihmettele yhtään.. ei pyhä jysäys mikä kasariporkkana 😀 -- onko se syy käydä ihmisen päälle jos ei naama/kuva miellytä.. MIHIN TÄÄ MAAILMA ON MENOSSA! voi herranjumala.. koita Niko jaksaa vaikka varmaan vaikeeta onki ku on kaikenmaan sekopäitä olemassa!

Se niko aukoo kaikille päätä ja rähisee sitte viä ihmettelee miten joku voi myös tehdä niin:D

Itse olin paikalla ja olin juuri se jätkä joka tuli ovesta ulos, kun nico syöksyi baariin karkuun.. yks jäbä löi häntä, koska vihaa homoja.. thats it!

niinno tässäkin on kuultu tarinan yksi puoli eikä esim sen ”hyökkääjän” omaa.. yleensä tuppaavat olemaan vähän erillaisia loppupeleissä..

Tottahan toki tosta on rikosilmoitus tehty, saadaan koijarit edesvastuuseen;D

”miks sauli ei saa turpa miks aso ei saa turpa? koska ihmiset rakastaa niitä!!”

”koska kukaan ei enää edes muista keitä he ovat 😀 siinä syy miksi heidän annetaan olla rauhassa.”

nykänenkin on julkkis koska sitä on lyöty pataan, samoin mun veli. Räikkönen, Karpela, Abreu, ym. ovat myös unohdettuja suuruuksia.

Sitä saa mitä tilaa! Ihan oikein näille turhikselle! Tukiaivoille sun muille! Selkään vain ja kunnolla!

On se ikävää kun tuollai käydään BB-tähtien päälle aivan syyttä xd

Painuis tää kana vittuu julkisuudesta niin saattais olla ettei joku vedä sitä joskus oikein kunnolla pataan.

Miksi tuksu aloit huutamaan takaisin,eikö sinun pitäisi kestää julkisuuden mukanaan tuomat haitat? Nyt vähän omanarvontuntoa peliin ja ensi kerralla vain käännät selkäsi etkä jää ottaman turpaan!!

Otsikossa sanotaan että ”mies paiskattiin seinään”. Nyt jäi epäselväksi miten joku mies tähän tarinaan liittyy, muuten kuin se joka heitti tämän tytön päin seinää?

On toi tuksun lyöjä kattonu, et ei saatana ku on ruma äijä ja humauttanu.

MIETI NIKO,EHKÄ SÄ SAAT MITÄ ANSAITSET! SYMPATIAA EI SULLE HERU

Julkkisten pitäisi pysyä kotonaan jotta hullut eivät käy kimppuun kaduilla? Olette pikkusieluisia ihmisiä ja tyhmiä. Itse olette ruokkineet mediaa ja tätä maailmaa tälläiseksi. Nyt olisi aika perääntyä teidän ei heidän.

tsemppiä nikolle ja ihan kiva kuva tuokin on!

No ei se oo ihme että porukkaa rupee kyrpii ku toi on ällöttävän naamansa kanssa joka paikassa. Nyt voi vaan sanoo et mitäs lähdit leikkiin mukaan. Pysys siellä kotona vaan, se on kaikkien kannalta parempi…

^

”Kun katsoo tota kuvaa jutun ohessa, en kyllä ihmettele yhtään.. ei pyhä jysäys mikä kasariporkkana :D”

Aha, toisen ulkonäkö on riittävä syy käydä päälle? Siinäpä kerrassaan esimerkillisen hieno ihminen. 🙂

Kun katsoo tota kuvaa jutun ohessa, en kyllä ihmettele yhtään.. ei pyhä jysäys mikä kasariporkkana 😀

Oma kommentti