BB-Nikon yllätys: Töitä tulevan kauden BB-kuvioissa!

Niko Saarinen ja LondonTurkissa lomaileva Niko Saarinen, tuttavallisemmin Nipsu, ei aio jättää BB-kuvioita, vaikka uusi kausi pyörähtääkin tässä kuussa käyntiin.

Niko ryhtyy Hymyn verkkosivujen viralliseksi BB-bloggaajaksi. Blogi ilmestyy joka maanantai pudotussunnuntain päätteeksi.

Viime vuonna Big Brother -aiheista blogia piti Hymyssä Aki Abiodun.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, BB-Niko, Aki Abiodun

Kommentit

5 HAHAH toi on NIIN Totta. Jätkä on niin julkisuusnarkki että on tosi huolissaan siitä ettei sitä muisteta uuden bb-kauden jälkeen. Eikä sitä tosiaan kyllä muistetakaan. Samoin käy peepee-hennalle.

Nipsun julkisuuspaasto kesti tasan kaksi päivää. Turkista tulee Twitter-viestejä kiihtyvään tahtiin, ja niissä on koko ajan pikkuisen epätoivoisempi sävy.

Ihanaa, jopa fantsua, miten BB-niko tuo parhaalla mahdollisella tavalla esille tuon vähemmistöryhmän parhaat puolet! Ylpeänä gay-yhteisö ja kaikki ei-hetero-seksuaalit katsovat tuota ”esiinmarssia”! Jopa turkkilaiset ali-ihmiset! Seuraaviin eduskuntavaaleihin saanemme hienon ehdokkaan tästä!

Ihanaa huomata miten nää pahimmat homofoobikot osoittaa älykkyytensä kirjoittamalla hoono soomi ja vielä tikkukirjaimilla =)

Jumalauta. Hennahan se on töitä vailla! Nikodeemushan kertoi juuri poistuessaan Suomesta, ettei tarvitse julkisuutta! Ja paljastakaa nyt se BB-Nikon yllätyskin…

Oma kommentti