BB-paljastus: Talosta lähteneitä huijataan suorassa lähetyksessä!

Big Brotherin sunnuntaisissa poispotkijaislähetyksissä niin yleisölle kuin talosta lähtöpassit saaneelle kilpailijallekin jää käsitys, että nyt se riemu repeää ja asukki pääsee bilettämään ystävineen.

Juontaja Vappu Pimiä toteaa lähetyksessä usein, että ”nyt pääset Hotelli Helsingin Amarilloon hieman juhlimaan.”

Tämäpäs ei pidäkään paikkaansa, ja tästä ovat monet poispotkitut hieman pettyneet.

-Joo, ei todellakaan pidä paikkaansa! Tähti kuljetetaan Amarilloon, jossa hän on paikalla jokusen minuutin. Missään nimessä hän ei saa jäädä juhlimaan, sen kieltää tuotantoyhtiö, sillä seuraavana päivänä on aikainen herätys. Haastattelurumba alkaa, Hymylle paljastetaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Vappu Pimiä

Kommentit

BB-extrassa vierailleelta Paradise Lost yhtyeeltä kysyttiin mitä mieltä he ovat BB-talon tuomasta julkisuudesta. Tähän he vastasivat että jos ihminen nousee lahjakkuudellaan julkisuuteen,on se varmaan kestävämpää kuin BB-talon julkisuus.Tätä Toivolako se nyt oli, ei huomannut suomentaa.Pitää sitten hyökätä mm. räppärihopparien kimppuun ihan julkisuuden takia.

No voi herran jestas kun ei lapsi saa bilettää vaan paha tuotantoyhtiö orjuuttaa. Ohjelmaan ei ole pakko osallistua ja soppari-paperit voi lukea ennen allekirjoitusta. Voi kaamea miten turha ”paljastus” tääkin. BB muuten ihan ok ohjelma. Jos et tykkää, et katso. So simply.

Aina samaa ruikutusta kuinka p-s-k ohjelma BB on ja silti aina luette nämä BB-jutut?

Joo oon kuullut samaa siksi en meekään rilloon. Tosin jos siä tahtoo nähhä edellisten kauden wannabe tyyppejä niin sillon kandee mennä.

Just, joo!
Kakkos kirjoittaajaa lainaakseni.
Aivan oikeesti, mikä vitun TÄHTI ?
Surkeinta mitä TV:stä on aikoihin ulos tullut……

tuohan on törkeetä! tuolla huijataan ihmisiä menemään amarilloon katsomaan bb-tähteä joka ei oikeasti edes kunnolla käy sisällä.

”Tähti kuljetetaan Amarilloon,”

Mutta miten tuo ”tähti” liittyy bb-ohjelmaan? Putosin hieman kärryltä 😉

Oma kommentti