BB-pedian rohkea nakugalleria tiedottaa!

Hymy uutisoi kuukausi sitten harrastajavoimin verkkoon luodusta BB-pediasta, jonka tehtävänä oli ylläpitää Big Brother -tietoutta. BB-pediaan sisältyi myös ”tissit-osio”, johon kerättiin kuvakaappauksia talon kaunotarten suihkusessioista.

Sivusto kaatui Hymyn jutun jälkeen ja myös monet muut verkkomediat tekivät aiheesta juttua. BB-tuotannosta kommentoitiin MetroLivelle sivujen olevan tekijänoikeuksia rikkovia.

Tänään, kuukausi myöhemmin, erottisluontoinen galleria on poistettu. Nimettömänä pysyttelevä BB-pedian luoja toteaa Hymylle:

-Poistin gallerian, koska en voi yksin toimia sananvapaustaistelijana. Sivun olemassaolon aikana olen joutunut investoimaan laitteisiin ja taistelemaan mainosspämmääjien ja hyökkääjien kanssa. Myös mahdollisten oikeuskulujen hoitaminen omasta pussista ei kiinnosta, hän toteaa. 

-BB-pedia oli alunperin kaveripiirin sisäinen asia, joka Hymyn jutun myötä paisui suureksi. Se oli kiva kokeilu, mutta nyt saa riittää. Haluan keskittyä tekemään merkityksellisempiä asioita.

-Todennäköisesti hankin sivullani BB-ohjelmalle muutaman lisäkatsojan. Ja palkkioksi saan vain pelätä lakimiehiä. Ei kiitos, BB-pedian luoja toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, BB-pedia, tissit

Kommentit

Oma kommentti