BB-Salar treenaa nyt kuudesti viikossa – tässä tulos!

BB-SalarBig Brotherissa kilpailutta Salar Morawejia moitittiin talossa laiskanpulleaksi suunsoittajaksi. Kommenteista suivaantuneena Salar teki ryhtiliikkeen ja marssi kuntotreeneihin.

-Salilla on treenattu nyt kuusi kertaa viikossa. Painoa on tippunut jo yli kymmenen kiloa. Kesäksi muokkaan vartaloni timmiin rantakuntoon, Salar uhoaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Big Brother, Salar Moraweji

Kommentit

On se kovas kunnos ! Mahotonta on ku on yli kymmenen kiloa laihuttanu ja vielä poskista. Tää on sitä täsmä laihuttamista.

Keinun, keinun, keinuni on karu, siinä on vain yksi naru

Taikinaklovni uhkuu teiniuhoa. Kauhee plösö, vetäs ittensä kiikkuun. Salarin keinu on köyhä ja karu, siinä on vaan yksi naru.

Kyllä minä ainakin hattua nostan jokaiselle painonsa kanssa kamppailevalle ja pudotuksessa onnistuvalle ihmiselle. Salar on nuori kaveri ja varmasti kunnon kansalainen, hienoa että on onnistunut painonpudotuksessa.

Älkää puhuko jos ette tiedä. Salar on työtä tekevä ja veroja maksava SUOMEN kansalainen. Alennatte vaan itseänne rasistisilla kommentteilla. Jos Salar ei miellytä niin miksi luitte tämän uutisen?…kannattais varmaan katsoo vaan peiliin, niin eiköhän löydy vastaus kaikkiin ongelmiinne!

maailmanpelastajat ja maailmanhalaajat v…n

Treenaa salilla kuusi kertaa viikossa, kaksi ja puoli kertaa on jo takana… Kyllä tuloksen huomaa!

salar on komea ja voimakan nakonen mies . varmasti kaiki naiset tykka adonis salar.

Mensan kevätretki suuntautuu Hymyn kommenttiriveille 9.3.2012

Niin missäs se tulos on? Pallo tuo on edelleenkin tuossa kuvassa ainakin.

Älkää nyt kiusatko pikku taikinapoikaa. Se on kuitenki kovis, tatuoinnit ja kaikki. Sietäis olla peloissaan.

Salilla ilmeisesti ei viitata kuntosaliin tässä yhteydessä. Ehkä ruokasaliin. Tommonen kroppa treenataan mäkkärissä eikä kuntosalilla.

Oma kommentti