BB-Sami sai äsken naisen tosi-tv-ohjelmasta: Näin kävi suhteelle!

Sami KallvikbackaBB:stä tuttu Sami Kallvikbacka nähtiin äsken Treffit pimeässä -ohjelman yhtenä mieskandidaateista. Subin ohjelmassa kolme naista ja miestä treffailee pimeässä huoneessa keskiviikkoisin.

Sami löysi rinnalleen Mia-nimisen tytön, ja pari poistuikin yhdessä Helsingin yöhön.

Mutta mitä kuuluu suhteelle nyt, kun kuvauksista on jo aikaa?

Sami kertoo Subin sivuilla, että he ovat Mian kanssa pitäneet yhteyttä Facebookin kautta, mutta eivät ole tavanneet kertaakaan hotelliyön jälkeen.

-Ei olla mitään muuta kuin kavereita toistaiseksi olosuhteiden pakosta. Meneillään ei ole mitään isompaan juttua, mies kuvailee ohjelman sivuilla.

Pari kuitenkin aikoo tavata jatkossa ja katsoa mihin orastava suhde etenee. Sami kertoo olevansa tällä hetkellä vapailla markkinoilla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Big Brother, Sami Kallvikbacka, Treffit pimeässä

Kommentit

On täällä joillain varaa haukkua toisia. Ihan tavallinen ihminen Samikin on vaikka BB:ssä onkin ollut. Ja onkohan se jotenkin väärin hakea rakkautta treffi ohjelman kautta? Ei ainakaan mun mielestä. Sami on symppis ja ihan kivannäkönen mies, eikä tuo ainakaan mikään luuseriheppu ole joten turha on itseään jotenkin ylös nostella, kyl me ollaan samalla viivalla kaikki.

Oli vain viime vuoden big brother kisassa mukana, ei mitään sen kummempaa, turha ihminen, niinkuin kaikki muutkin bb-liittellä varustetut.

Kukas hitto tää nyt sitten on?!
Pieni googlaus kerto et tää on Sveitsin kuningas, Tukiaisen entinen poikaystävä, Kalinaisen vuosien takainen salarakas, Big Brother -kilpailija, Players-tanssija, Teräspallit-sarjan piinaava piru, ”Fag Brother” -elokuvan pääosan esittäjä, Yhdysvaltain entinen varapresidentti, Seiska-lehden toimitusjohtaja, Helsingin vihatuin katusoittaja, Rap-artisti joka esiintyy nimellä ”Unknown”, X-Factor kilpailun häirikkö ja viel kaiken lisäks Etiopian kansalainen. On siinä jätkä moneen paikkaan ehtiny!
Mut, valaiskaas joku, kuka tää jätkä oikeasti on. Wikipediastakaan ei löytyny tietoja, joten ei tää varmaan kovinkaan kuummonen heppu voi olla.

Eikö löydy naista tälle miehelle. Jos löytyy niin melkein heti tulee pakit. Täytyy olla jotain vikaa jo itsessäkin

Oma kommentti