BB-Sami sairastui unettomuuteen

Sami KallvikbackaBB-talosta tutuksi tullut kokkolalainen Sami Kallvikbacka kertoo Hymylle kärsivänsä pahasta unettomuudesta. Lääkkeitäkin mies on jo pulmaansa joutunut popsimaan.

Liekö syynä talon sekoittama unirytmi vai ero Sarannasta, siiihen Sami ei ota kantaa.

Sen sijaan hän paljastaa salaisen paheensa:

-Se on bingon pelaaminen. Mummolajia olen harrastanut jo lukiosta. Pelailen jopa netissä, mies avautuu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Big Brother, Sami Kallvikbacka

Kommentit

Eiköhän Sami lienee tarttunut töihin jo. Ei se oma firma pysy pystyssä jos ei itse tee jotain. Mut eiköhän toi bb ole vähän sellanen paikka että siitä tarttee palautua jotenkin. Varmasti myös erot” tärkeistä naisista voi viedä mehuja ja kerrankos sitä ihminen kärsii unettomuudesta.

Viina ja villit naiset poies ja töihin. Johan siinä tosiaan sekoaa vähemmästäkin polla kuin kolmen kuukauden mittaisesta ryyppyreissusta. Valitettavasti suurin osa näistä bb-starboista on jollain spesiaalisaikulla loppuvuoden ja esim. Dana palailee duuniin vasta loppiaisen jälkeen. Eikö olisi ollut vain parempi tarttua heti työn sorviin kiinni kuin jäädä himaan loisimaan? Pelaamisesta en sano mitään, hyvä ja rentouttava harrastus (mutta ei humalassa). Samille paljon pelionnea ja oikein pitkiä työpäiviä!

Saranna sanoi jossakin haastattelussa, että ero johtui juurikin Samin alkoholinkäytöstä.

varmaan ”ero” sarannasta, niinkuin miljoonasta muustakin naisesta (mm. hänen exästänsä) on murtanut samin 😉 ei tosiaankaan viina!

No alkoholilla ei varmaankaan ole mitään tekemistä tämän turhuuden kanssa!

Oma kommentti