BB-Sampon salamenneisyys: drag-show-tähtenä Thaimaassa! Katso kuva ja ylläty!

BB-SampoBB-Sampo lähikuvassaBB-talossa nähtiin eilen kaksi ”uutta” naisasukasta, kun Esa J ja Sami meikattiin ja puettiin hehkeiksi pimuiksi.

Talon biseksuaali ja ennakkosuosikki Sampo on myös nähty naisena, mutta missä?

Aivan estradilavalla ulkomailla!

Kyse oli Sampon ystäviensä kanssa tekemästä Thaimaan-matkasta pari vuotta sitten. Porukka eksyi drag-showta katsomaan, eikä aikaakaan, kun myös Sampo vetäisi ylleen peruukin ja tyköistuvan iltapuvun ja päätyi lavalle tanssahtelemaan.

Hymy sai ainoana lehtenä haltuunsa hulvattoman kuvan matkalta. Valitamme pokkarikameran kuvalaatua.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Sampo

Kommentit

No, drag queen -homma kännivitsinä ei ole kovin kummoinen skandaali. Tuollainen toiminta onnistuu heteromieheltäkin.

Mutta se, että antaa toisen miehen runkata lastit porealtaaseen suorassa tv-lähetyksessä voi aiheuttaa vähän vanhempanakin hieman ongelmia…

Ei näköjään taas oo parempaa juttua löydetty. Ja vielä salamenneisyys? *reps* Eihän tuo ees paha juttu oo, samalla tavalla kuka tahansa vois mennä vastakkaisena sukupuolena esiintymään vitsillä (tai ei) johonkin showhun.

”Pitäiskö teidän kuivakkaiden nuttura tiukalla konttorissa istuvien mummojen lueskella vaikka sitä Modaa tai Suomen Kuvalehteä.” Itse olen teini-ikäinen et älä musta ala mummoa vääntää sitte tän jälkee jooko. Mutta pointti on se, että musta loukkaat kaikkia mummoja, kun väität et ne käy täällä narisemassa. Ja sitte miks niillä on oltava nuttura tiukalla? ja miks niitte narisijoitte pitäs viellä istua konttorissa? Voitko perustella jotenki tosi ärsyttävää tommonen toisten väheksyminen mummo parkojen avulla. Ja miks luulet et kaikki mummot lukee Modaa tai Suomen Kuvalehteä. Sä taidat olla vähä tyhmä ystävä hyvä myös ;D

Hei onko teillä näiden harmittomien juorupätkien lukijoilla nyt ihan väärä lehti… Pitäiskö teidän kuivakkaiden nuttura tiukalla konttorissa istuvien mummojen lueskella vaikka sitä Modaa tai Suomen Kuvalehteä. Älkää tänne tulko mussuttamaan, kun Jeesus ei ole teille huumorin kakkaa eikun kukkaa antanut. Muuaahhahahah haa ja hiii ja hoo.

Ei luoja 😀 Vai että oikein salamenneisyys! Kiitos nauruista. Tuli ihan mieleen, kun itseni vedettiin Turkissa mukaan vatsatanssiesitykseen vuonna 1994. Paljonko maksatte, että saatte julkaista uutisen minun SALAMENNEISYYDESTÄNI? Ei oo totta :DD

Onpahan, tiedän tarkalleen, että Sampo asuu Thaimaassa oikeasti ja hänellä on oma dragravintola siellä ja hän on oikeasti myös nainen. Tiätsä nii!

Veikkaampa vaan että farkut jalassa ja mekko päällä esiintyvä Sampo ei ole matkalle lähtenyt drag-showssa esiintyminen mielessä. HUH HUH mikä salamenneisyys.

Oma kommentti