BB-Sebastian provosoi blogikuvillaan – katso!

BB:stä tuttu Sebastian Tynkkynen on julkiuskovainen, ja se näkyy myös hänen pitämässään blogissa. Mies saarnaa bloginsa lukijoille milloin mistäkin aiheesta Jumalan sanaa.

Nyt hän puhuu ihmisen sotaisuudesta. Bloginsa yhteyteen mies on lisännyt kuvan, jossa hän seisoo asennossa käsi paketissa, laastaroituna ja asetta pidellen. Kuva löytyy täältä.

Myös muiden blogikirjoitustensa kuvittamiseen nuorukainen on nähnyt aikaa ja vaivaa.

-Toteutimme hyvän ystävän kanssa viime vuonna projektin, jonka tarkoituksena oli tuoda esiin näkökulma, mikä meiltä kristityiltä monesti unohtuu ilosanoman kertomisessa. Jumala rakastaa meitä, ja se on lähtökohta kaikelle. Liian usein ollaan ensin syyttävä sormi pystyssä, kun ensisijainen tehtävä olisi kertoa totuus rakastavasta Jumalasta. Niin monta moukarijulistusta on jo nähty, että eiköhän joukkoon mahdu välillä yksi rakkaudestakin kertova, tasapainottamaan viestiä, mies viestii God loves -projektistaan, johon kuvat kuuluvat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Sebastian Tynkkynen, BB-Sebastian

Kommentit

Näitä turhia bb-”suosikkeja”. Joka vuosi nostetaan joku tällainen muka muita hienompi.

Sebastianilla oma tyyli näyttää ja tuoda julki uskontoaan. Minustapa vielä hyvä tyyli! Hyvä Sebastian, jatka samaan malliin!

Kiva kun meette levittelemään sen oikeaa nimeä, sebastian ei sitä halua kun se on meidän perheellekin niin sanonut. Hävetkää vitun pellet!

Mikä ihme on julkihoko?? Peetulle vinkki (ilmainen): Pitäisi ensiksi oppia oikeinkirjoitus enneku rupeaa muita neuvomaan… =)))))

Jumala ja Jeesus ovat pelkkää kännisten paskapuhetta 2000 vuoden takaa jostain epämääräisestä kiihkouskovaisten rättimaasta.

Eikö riitä, että on jo julkihokoja, pitääkö olla vielä julkiuskovainenkin? Ripoorterille vinkki (ilmainen): Pitäisi ensiksi oppia oikeinkirjoitus ja vasta sitten alkaa kutsua itteensä toimittajaksi:

Älkää pliis neuvoko meitä toimittajia jooko. te ootte niiiiin säälittäviä te lukijat.

Oma kommentti