BB-Sini heräsi päiväunilta ja meni nettiin – vastassa oli järkyttävä tieto

Porilainen asianajaja Sini Liljeqvist tuli viime syksynä suuren yleisön tietoisuuteen, kun nainen asteli Big Brother -taloon. Tosin hän joutui astelemaan sieltä takaisin jo muutaman päivän kuluttua. Aviomies oli jättänyt avioerohakemuksen ja Sini halusi lähteä talosta henkilökohtaisiin syihin vedoten.

Pian uutisoitiin, että nainen oli siirretty sivuun asianajajan pestistään. Hän työskenteli aviomiehensä omistamassa firmassa. Tällä viikolla Sini kertoi Instagramissa palanneensa vihdoin työelämään. Samalla hän palasi vuoden takaisiin tapahtumiin.

– Olisin todellakin ollut valmis itse ilmoittamaan, että siirryn sivuun työstäni. Oli hirveää nähdä osallistumiseni vaikutukset toimistoon. Kanssani ei kuitenkaan keskusteltu mistään tiedotteesta ennen kuin sellainen julkaistiin päiväunieni aikana. Sain lukea sivuun siirtämisestäni uutisista. Tämä satutti suunnattomasti, Sini paljastaa.

Nainen ei kuitenkaan kanna kaunaa siitä, kuinka asia hoidettiin.

– En kuitenkaan missään nimessä halua muuta kuin pelkkää hyvää toimistolle. Toimisto ja ihmiset siellä ovat edelleen minulle tärkeitä. Ymmärrän, että paniikkinappulan ollessa pohjassa tulee toimia. Inhimillistä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: asianajaja, aviomies, BB-Sini, Big Brother, ero, potkut, Sini Liljeqvist

Kommentit

Oma kommentti