BB-stara huolissaan: ”Ohjelmat vain raaistuvat”

Sebastian Tynkkynen nähtiin Big Brotherissa kaudella 2011. Tämän jälkeen hän on käynyt Riemuloma Kanarialla -ohjelman kuvauksissa.

-Minulla ei ole tarvetta profiloitua. Siksi on helppoa olla missä sarjassa tahansa, Sebastian vinkkaa.

-Painajainen olisi kuitenkin deittisarja, jossa kilpailisin kumppanista kymmenien muiden kanssa. Pitäisi puhua liiba laabaa ennen kuin edes oikeasti olisi tunteita.

Onko jotain formaattia, jota pidät ehdottoman ällöttävänä?

-Sanomalehti Kaleva vei minut kerran arvostelemaan fiktiivisen Hunger Games -elokuvan. Siinä köyhemmistä oloista valittiin henkilöitä koko maailman seuraamaan tosi-tv-ohjelmaan, jossa heidän tuli selviytyä viidakossa. He saivat tappaa toisiaan ja tehdä ansoja toisilleen. Viimeinen eloon jäänyt voittaisi kisan.

Sebastian uskoo, että tulevaisuudessa kehitellään fomaatteja, joissa kärsimykset ja epäinhimilliset koettemukset vain lisääntyvät.

-Nyt on jo kerrottu, että Marsiin lähetetään ihmisiä, joilla ei luvata paluulippua. He tulevat kuolemaan vieraalla planeetalla, ja kaikki kuvataan televisioon, Sebastian pudistelee päätään.

Sebastianin kommentit liittyvät Hymyn juttuun, jossa kysyttiin julkisuudenhenkilöiltä, mihin tosi-tv-sarjaan he osallistuisivat, mihin eivät missään nimessä.

 

Kuva Sub. Big Brother alkaa kanavalla 3. syyskuuta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sebastian Tynkkynen, BB. Big Brother

Kommentit

Oma kommentti