BB-stara teetätti rinnat julkisesti ja katosi unholaan – katso video!

Maria KalhoMitä ihmettä? Missä olet, Maria Kalho? Mimmi tuli suurin eväin julkisuuteen viime vuoden syksyllä, kun BB alkoi. Nuori neitokainen antoi lausuntoja, joiden mukaan hänen piti muuttaa Yhdysvaltoihin tekemään jos vaikka mitä, mutta glamour-mallin työt olivat kiinnostuksen kohde numero yksi. Stripparin duunikin kävi laatuun.

Kovan kohun saattelemana Maria teetätti julkisuudessa rinnat, ja esitteli ne tietenkin, missäpäs muualla kuin Hymyssä!

Tämän jälkeen mimmistä ei ole kuulunut juuri mitään. Miksi katosit julkisuudesta, Maria?

Katso Marian huippuseksikäs video täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Maria Kalho

Kommentit

Maria takaisin julkisuuteen! Seksikäämpää naista suomen maasta ei ole viellä löytynyt! 🙂

hyi vittu noita silikooneja, ei sovi kuin 80-lukuun ja toooosi halpoihin U.S.A pokeleffoihin. amatööri porno rules!!!

Kaljutissin työura on sanalla sanoen värikäs. Hän on työskennellyt kirjanpitäjänä, osastosihteerinä, autoemäntänä, kaupan kassana, myyjänä, poskeenotto- hoitajana, leipomossa taikinantallaajana, rakennuksilla sekä erilaisissa siivoustehtävissä jo vuosien ajan. Hän sanookin, että vain papin ja lossivahdin hommat puuttuvat listalta. Kalhu on naimisissa kokiksi opiskelevan miehensä kanssa.
Marialla ei ole tällä hetkellä mitään lääkitystä ja hän sanoo olevansa persevä nainen. Parisen vuotta sitten häneen iski kuitenkin lapamato, jonka häätäminen oli kova kokemus. Lyly&Kalho sanookin ajatelleensa, että jos hän siitä kuurista selviää, häntä ei tapa mikään.

– Vatsaoireilla se alkoi. Ylävatsalle tuli kuin olisi makkaran niellyt, eikä se kadonnut painamallakaan. Se oli tosi ärhäkkä tapaus. Lapamato saatiin kuitenkin häädettyä.

En mäkään kehtais esiintyä missään julkisesti, jos omistaisin noin totaalisti pieleen menneet tissit.

When plastic surgery goes horrobly wrong!!

Hyvä…jatkakoon samaa rataa ja pysykööt ikuisesti poissa…ehkäpä hän on huippu supermallina Las Vegasissa…onhan hän omien sanojensa mukaan Pamela Anderson II

Älkää nyt hyvä ihme pyytäkö, herää vielä..hys! Näin on hyvä.

Oma kommentti