BB-stara tylyttää Suvi Pitkästä: ”Myötähäpeä”

Kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen on onnistunut suututtamaan uudella blogikirjoituksellaan, jossa hän käsittelee äitiyttä ja imettämistä. Hän ei aio imettää tulevaa lastaan. Hän on 20:lla raskausviikolla. Nyt BB:stä ja Iholla -sarjoista tuttu Claudia Eve eli nykyisin Pia Polviander on tylyttänyt Pitkästä roppakaupalla.

-En imettänyt Safinaa enkä imetä myöskään tätä tulevaa lasta, koska se on ollut mun päätös alusta asti ja ihan hyvin on Safinakin kasvanut ilman sitä, Suvi kirjoittaa blogissa.

Kyseessä ei Suvin mukaan ole rintoihin liittyvä asia, vaan henkilökohtainen valinta.

Suvi Pitkänen eron jälkeen 2

-Imettäminen on mun mielestä vähän yliarvostettua ja sitäpaitsi se on epämiellyttävää. En ole kieltäytynyt imettämästä sen takia, että rinnat kärsisi siitä.

Claudia Eve toteaa sosiaaliseen mediaan lisäämässään kirjoituksessa, että Pitkäsen kirjoitus on surullista luettavaa. Eve itse on suurperheen äiti.

-Täytyy sanoa, että jos aikuinen ihminen on noin pihalla, kannattais ehkä keskittyä hiljaa olemiseen tai laitella vaan kaikessa hiljaisuudessa lisää botoxia naamariin. Myötähäpeä! Claudia Eve paukuttaa. Pääkuvassa Claudia Eve.

Lue Suvin kirjoitus TÄSTÄ

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Claudia Eve, Suvi Pitkänen, Pia Polviander, imetys

Kommentit

Ehkä imetys olisi ”synteettiselle” Suville liian luonnollista. Lapsi kasvaa tuttipullollakin ruokittuna, miksi vaivata itseään vain siksi, että lapsi saisi kokea äidin läheisyyden niin kuin kuuluu?

Melkein voisi luulla, että lapsi on keinosiemennetty dildolla. Sopisi samaan kaavaan: funktio toteutuu, eikä vaadi inhimillistä kosketusta. Heteroseksi on yliarvostettua, kone on kaikessa suhteessa kätevämpi, eikä suttaa epämiellyttävästi paikkoja.

Ja onhan tuoreella äidillä synnytyksen jälkeen muutakin ajateltavaa kuin imettäminen, Kuten nyt vaikkapa biksukuva ennätysajassa hävinneestä vauvamasusta, salille pääsy ja ystävien kanssa bilettäminen. Omaa aikaa pitää ottaa. Sylivauvan ja äidin emotionaalinen yhteys on niin yliarvostettua. Varsinkin jos lapsin on pulloruokinnassa.

Oma kommentti