BB-Suvi nyrkkitappelussa miehen kanssa ravintolassa!

Viime Big Brotherista muistettava Suvi Pehkonen joutui lauantaina tappelunujakkaan Le Bonk -ravintolassa Helsingissä, jossa hän oli juhlimassa ystävänsä syntymäpäiviä. Jossain vaiheessa iltaa Suvin ja miehen nähtiin mätkivän toisiaan. Hymyn tavoittama Suvi ei kiistä tapahtunutta.

-En nyt välttämättä haluaisi puhua tästä enempää, mutta hän on ystäväni ”miesystävä”, jonka tyyli on räkiä ja ”leikkimielisesti” töniä ja potkia tätä tyttöä. Siinä se taas yritti haastaa riitaa, jolloin yritin ystäväni pyynnöstä viedä häntä tanssimaan, Suvi kertoo.

Hymyyn tulleiden vihjeiden mukaan mies yritti lähennellä Suvia tanssilattialla.

-No sitten hän tuli pöytäämme ja kaatoi siinä olleet drinkit, jolloin minulla paloi käämit. Hetken mielijohteesta tempaisin miestä. Se on typerää, koska en kannata väkivaltaa, mutta häneen on käämit palaneet ennenkin, Suvi toteaa.

Hymyn tietojen mukaan mies vastasi iskuun ja poistui paikalta.

-Koska oli ystäväni syntymäpäivä en halunnut pilata iltaani. Jatkoimme juhlimista. Olen pahoillani tapahtuneesta, mutta en halua olla tämän kyseisen roskahenkilön kanssa enää tekemisissä. Hän ei osaa käyttäytyä, Suvi päättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Suvi Pehkonen

Kommentit

Oma kommentti