BB-Suvin rajuakin rajumpi elämä – lue koko kohujuttu täällä!

Vanhemmat käyttivät huumeita, isä putosi kuolemaan, teiniraskaus päätyi aborttiin, miesystävä jätti BB-talon jälkeen, eikä tässä vielä kaikki.

Kokemansa perusteella Suvi katsoo olevansa parempi äiti lapsilleen.

 

Big Brotherin viime kaudelta tutuksi tullut Suvi Pehkonen ei ole viihtynyt julkisuudessa talosta tulonsa jälkeen, vaikka dramaattinen elämä olisi antanut aihetta useampaankin juttuun.

Nyt hän on tehnyt poikkeuksen ja kertoo kuulumisiaan – tietenkin Hymyssä.

Miksi olet ollut hiljaa, Suvi  ”Mama” Pehkonen?

-No, olen talosta tuloni jälkeen halunnut rauhoittaa elämääni. Olin kuitenkin neljän lapseni elämästä kolme ja puoli kuukautta pois. Ulkomaailmaan tulo oli melkoinen sokki, ja jopa lähikaupassa käyminen pelotti ja ahdisti.

-Sen ensimmäisen yrityksenkin muistan hyvin. Olin tyttäreni Kianan kanssa jossain hyllyköiden välissä, kun eräs vanhempi nainen huomasi minut ja sekosi aivan hysteriaan asti. Ajattelin, että kylläpä ihmiset ovat hulluja, Suvi naurahtaa kotinsa keittiössä Paloheinässä, Helsingissä.

Se Suvin mielestä on ollut hassua, että katsojat ovat tulleet ihmettelemään, kuinka tv-tähti on luonnossa paljon hoikempi, sillä tv:hän tunnetusti lihottaa.

-Itse olen katsonut kaksi jaksoa koko sarjasta, that´s it ja kyllä riittää. Myötähäpeä on aivan liian suuri, Suvi pärskäyttää.

Ei hän kuitenkaan kadu mitään. Joskus hän jopa tuntee taloon ikävää ja saattaisi tulevaisuudessa tehdä sinne pienen vierailunkin.

 

Työt vähenivät

 

35-vuotias Suvi on työskennellyt pitkään parturi-kampaajana, ja hän tekee töitä kotoa käsin. Luulisi, että valtakunnallinen pitkäkestoinen tv-sarja olisi vaikuttanut asiakassaldoon räjäyttävästi, mutta Suvi laskeskelee asiakkaiden ohjelman jälkeen ehkä jopa vähentyneen. Nainen ei kuitenkaan usko yksityiselämällään ja talon tapahtumilla olevan sen kanssa mitään tekemistä.

Itse asiassa Suvin elämä on ollut paljon luultua värikkäämpää.

Suvin vanhemmilla on narkomaanitausta, isä esiintyi Poliisi-TV:ssä tehtyään pankkiryöstökeikan, hän myös kuoli tapaturmaisesti putoamisonnettomuudessa.

Suvin sisarpuoli on tehnyt itsemurhan, Suvi itse on töpännyt ajamalla humalassa, hän on tehnyt myös abortin.

-Ei lapsuudessani ollut mitään vikaa, Suvi kuitenkin torppaa heti alkuunsa.

Täsmennetäänpä.

-Isäni ja äitini kyllä elivät eräänlaista hippikautta, johon kuuluivat huumeet, mutta äitini luopui kamasta, kun sai tietää odottavansa minua. Valitettavasti isäni jatkoi, myös rötöstelyä, ja päätyi linnaan.

Pari erosi ennen Suvin syntymää. Koska isä jäi Suville vieraaksi, tämän tähdittämä Poliisi-TV ei hetkauttanut Suvia suuntaan tai toiseen.

-Kun minulle soitettiin, että isä oli tippunut rappusista kännipäissään, en itkenyt. En muista itkinkö hautajaisissakaan, ja jos itkin, niin en menetyksestä, vaan siksi että tilaisuus oli koskettava, Suvi toteaa rehellisesti.

Itsemurhan tehnyttä sisarpuoltaan hän ei tuntenut juuri lainkaan.

Suvin elämään kuuluu myös avioero miehestään 19 vuoden yhdessäolon ja neljän lapsen jälkeen. Siitä seurasi myös oheiskriisi:

-Äitini suuttui minulle erosta, mutta aika on parantanut haavat, Suvi kuittaa.

 

Äiti pakotti aborttiin

 

Nyt välit äitiin ovat jo hyvät. Suvi myöntää olevansa kiitollinen äidilleen siitä, että tämä on jaksanut hänen rankan teiniaikansa.

-Olin vaikea. Nyt olen itse aika tiukka äiti, ja yritän kasvattaa lapsiani avoimiksi ja rehellisiksi. Koska muistan omat töppäykseni, en ole sinisilmäinen lasteni suhteen. Heidän ei siis tarvitse pelätä kotiintuloa jurripäissään. En nimittäin voisi elää sen asian kanssa, että he eivät uskaltaisikaan tulla ja sitten tapahtuisi jotain kamalaa, Suvi määrittää.

BB-tähti uskoo olevansa jopa parempi äiti omien pöhköjen kokeilujensa takia.

Ja tempauksia riittää.

Suvi rupesi seurustelemaan jo 14-vuotiaana ex-miehensä kanssa. 15-vuotiaana hän meni kihloihin ja tuli raskaaksi.

-Se oli typerää asialla leikkimistä. Mutta kun tulin raskaaksi, olin tietysti ”järkevänä” teininä valmis äidiksi. Äitini pakotti minut aborttiin. Siitä olen hänelle erittäin kiitollinen. En olisi ollut valmis äitiyteen.

Suvi sai miehensä kanssa ihanat lapset, mutta nekään eivät pitäneet paria loppuviimeksi yhdessä.

-Olimme ihannepari, kunnes minulla iski ikäkriisi ja löysin baarit. Huuma lähti lapasesta, jonka seurauksena päätimme erota, Suvi myöntää suoraan.

Nyt lapset asuvat viikon isällään ja viikon Suvin luona. Homma toimii hyvin.

-Tiedän etten tule koskaan löytämään hienompaa miestä kuin eksäni oli. Suhteemme on kuitenkin muuttunut kaverilliseksi.

Suvi myöntää haaveilevansa jalat alta vievästä rakkaudesta. Eräs lähiaikojen tärkeistä ihmisistä on ollut Ori, irakilainen mies, josta Suvi BB-talossa paljon puhuikin. Pariskunta vietti paljon aikaa yhdessä, kun Suvi lähti taloon, mutta toilailut tv:ssä näyttivät miehen silmään pahalta.

-Puheeni loukkasivat häntä ja hänen yksityisyyttään. Rakkaus kuivui kasaan muutama kuukausi talosta ulostulon jälkeen, Suvi harmittelee.

Sittemmin BB-starasta on kirjoiteltu keskustelupalstoilla, että hän hakeutuu vain ulkomaalaisten miesten seuraan, mutta se ei Suvin mielestä ole totuus.

-Ystäväporukassani on paljon heitä, enkä laita ihmisiä paremmuusjärjestykseen kulttuurin tai ihonvärin takia. Minuun tekee vaikutuksen siisti olemus ja hyvä käytös. Siis myös suomalaiset miehet ovat tervetulleita.

Kerro vielä, mistä tulee ex-miehesi nimi, Ori?

-Heh, heh, no sitä voi jokainen miettiä omassa päässään.

 

Ambulanssilla sairaalaan

 

Suvi on bongattu viime aikoina usein pääkaupunkiseudun yöelämästä. Kauniille naiselle riittäisi ottajia, ja onpa hän liikuskellutkin erään toisen irakilaistaustaisen miehen kanssa. Varsinaisesta romanssista ei kuitenkaan ole kyse.

Suvi nähtiin hiljan myös Meilahden sairaalassa, josta tupsahteli lehtiin vinkkejä. Mistä siinä oikein oli kyse, Suvi?

-Olin tutkimuksissa, koska erään työpäiväni jälkeen sain rintakipuja. Oli kuin  joku olisi iskenyt puukolla rintaani, vasen käteni meni tunnottomaksi ja hädin tuskin pystyin hengittämään.

Ystävien painostuksesta Suvi taipui ambulanssikyytiin illan tullen.  Asiaa arveltiin lääkärissä lihaskrampiksi.

Särkylääkkeistä huolimatta nainen ei saanut nukutuksi, joten aamuyöstä  soitettiin jälleen ambulanssi. Lopulta käynnistettiin isommat tutkimukset, ja  naiselle annettiin piikillä vahvoja relaksantteja ja kipulääkkeitä.

-Minulla epäiltiin verisuonirepeämää. Makasin letkuissa tunteja, mutta mitään ei lopulta löytynyt, Suvi huokaisee.

Nyt syyksi on mietitty hermopinnettä, joka aiheuttaa monesti tuskallisia ja vaarallisen tuntuisia oireita. Suvi odottaakin pääsyä neurologisiin tutkimuksiin.

-Tulevalta kesältä taas odotan matkaa lasteni kanssa aurinkoon. Tällä hetkellä tapailen myös erittäin mukavantuntuista miestä. Eihän sitä tiedä, jos siitä tulisi jotain, Suvi hymyilee ja lausahtaa lopuksi:

-Toivottavasti joku päivä rakastun täysillä ja elän elämäni onnellisena

loppuun asti.

Tällä hetkellä tärkeintä ovat kuitenkin lapset.

-Yritän rauhoittaa elämääni katselemalla lasteni kanssa leffoja ja herkuttelemalla. Vietämme tiiviisti aikaa yhdessä nauttien elämästä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Suvi Pehkonen

Kommentit

Oma kommentti