BB-tähdet sekoilivat Helsingissä: tuuppimista ja läimimistä!

Niko SaarinenBB:stä tutut Henna Kalinainen ja Niko Saarinen viettivät railakasta bailuiltaa Helsingin keskustassa keskiviikkona.

Silminnäkijöiden mukaan kaksikolle tapahtui ennätysajassa asioita.

-Kun seurue purkautui taksista Helsingin keskustassa, yhden minuutin aikana Nikoa oli jo tuupattu rajusti rintaan, häntä oli tultu kehumaan, häntä oli homoteltu, ja Henna oli läpsäissyt erästä ohilkulkevaa miestä naamalle. Tämä siis vain yhden minuutin sisällä siitä, kun he astuivat alas taksista, silminnäkijät nauravat vauhtikaksikon meininkiä Hymylle.

Nikoa rajusti rintaan tuupannut ulkomaalainen mies oli nakkikärryn myyjä, joka ei ilmeisesti pitänyt siitä, että Niko käveli kärryn ohi vahingossa sen väärältä puolelta. Henna ei puolestaan tykännyt Nipsua homotelleesta nuoresta miehestä ja läimäisi tätä ojennukseksi naamariin.

Henna KalinainenMyöhemmin kaksikko keräsi ihastuneita katseita vaahtobileissä Ale-Pubissa, Hymylle kerrotaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Mitkä vitun tähdet? Miksi kaikki on aina idols-tähtiä, bb-tähtiä, sinkkuäidille sitä itteensä-tähtiä jne????

Eiks ton kalin pitäny olla leikkauksessa? Hanki ny hyvä ihminen se leuka, kun kerran saat ilmaseks!

mä en lue enää yhtää juttua Hennasta, ennen kun se on saanu uuden leuan ja painoa 35 kiloo pois.. hyihyi

Ulkomaalainen nakin myyjä>BB-wannabe julkkis-niko>? …tosi hieno hierarkia…

ollaan kaverini kanssa sellaisia tonnikeijuja =) huorataan tuolla helsingin yöelämässä joka viikonloppu että silleen :DDDDDDDDDDDDD eikä saada ikinä miestä:D:D ahahha

Jaa että näin. Tänä samaisena iltana olimme kaverini kanssa taksi jonossa Helsingissä, kunnes huomasimme Nikon ja Hennan. Siinä totesimme että kysessä olivat BB-Niko ja BB-Henna .Ilmeisesti Niko kuuli tämän ja rupesi huorittelemaan ja haukkumaan lihavaksi minua ja kaveriani! Ei kovin aikuismaista käytöstä! Siinä saimme kaverini kanssa mahtavat naurut.

”Nikoa rajusti rintaan tuupannut ulkomaalainen mies oli nakkikärryn myyjä, joka ei ilmeisesti pitänyt siitä, että Niko käveli kärryn ohi vahingossa sen väärältä puolelta.”

RASISTI!!

Oma kommentti