BB-tähti Varsovassa putkaan: Kauhukokemus!

Big Brother -talossa on alkanut bileilta. Julkkisasukkaat ovat saaneet niin mietoja kuin vähän väkevämpiäkin juomia, jotka ovat kirvoittaneet kielenkannat.

BB-Kaitsu kertoili hetki sitten putkakokemuksistaan. Hänet vietiin laivalta Tallinnaan maihin putkaan.

-Ei ollut uusi selli, Kaitsu Merilä virnuili.

Jori A. Kopponen puolestaan kertoi kauhukokemuksestaan Puolassa. Hän oli esiintynyt jokin aika sitten Varsovan hienoimmassa gaalatilaisuudessa taikurina, mutta viisi tuntia myöhemmin makasi sanojensa mukaan ”puliukkojen vastaanottokodissa”.

Kaikki tapahtui niin, että Jori seurueineen oli viettänyt loppuiltaa strippikapakassa. Muiden lähdettyä Jori jäi vielä hetkeksi. Kun hän poistui hän huomasi puhelimensa kadonneen. Hän hortoili puistossa etsien pääsyä hotellille ja ilahtui, kun tavoitti puolalaisia poliiseja.

Nämä ottivat kuitenkin miehen kyytiin, ajeluttivat pitkin kaupunkia ja pysähtyivät välillä kahville naureskelemaan. Lopulta Jori vietiin betonibunkkeriin, jossa hänen täytyi riisuuntua alasti naisvartijalle.

-Sain ylleni säkin, jossa oli kädenreiät, Jori muistelee kauhukokemustaan.

Sitten miestä kuljetettiin selliin.

Onni onnettomuudessa oli, että Jorin paikallinen kaveri oli ryhtynyt haeskelemaan miestä. Jori pääsi kuin pääsikin varaamallaan lennolla koti-Suomeen.

Myöhemmin hän kuuli ”poliisien ottaneen puliukon huonon kunnon vuoksi” kyytiin.

-Minulla oli puku päällä, Jori pudisteli muille BB-asukkaille päätään.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Kai Merilä, BB, Jori. A. Kopponen, BB-Kaitsu, BB-Jori

Kommentit

Oma kommentti