BB-talon haisevat ”silakkamarkkinat” ärsyttävät häntä!

Henna KalinainenHenna Kalinainen pitää BB-blogiaan Hymyn sivuilla, ja tällä kertaa kommentaattoriamme on alkanut kuvottaa tiettyjen naisten ”meininki talossa”.

-Se että Janica tunki helminauhat tiedätte kyllä minne, ja sen jälkeen valiteltiin kuvottavaa hajua. Ja että myöskin Veeran tavara vähän haiskahtaa silakkamarkkinoille. Aika kuvottavaa, Henna suomii blogissaan.

Hänen mielestään taustatanssijana ja stripparinakin toiminut Janica on ollut hieman liian ”esteetön” talossa.

-Hänen sylitanssinsa oli sanotaanko nyt näin, että vähän liian antelias, Henna tuomitsee.

Mitä mieltä Henna sitten on uusista asukkaista, tai entäpä Turun oman koulukiusaajan, Salarin, perspotkuista? Siitäkin lisää hänen blogissaan.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Henna Kalinainen

Kommentit

Henna näyttää tuossa kuvassa kyllä 16-kesaiseltä. Minusta oli paljon aiukuisemman näköinen tummassa tukassa, ja vaikka vähän sitä meikkiäkin olisi. Mutta ei näytä enää pumpattavalta silikonipallolta.

Joku puhui täällä, että ”Taitaa Hennaa vituttaa, kun jollain on luomuakin tarjolla.” Öö anteeksi, mutta Janicallakin on silikonit 😀 Ja mikä tää leukajuttu nyt on? Ihan selvästihän tolla on leuka, vai mikäs tossa alahuulen alapuolella on? Mut on kyl kieltämättä aika omituinen naama ja varsinkin toi suun alue, en haluis itselleni välttämättä samanlaista D:

Miten ihminen, joka keskittyy päätoimisesti omaan ulkonäköönsä, voi olla noin rupsahtaneen ja pöhöttyneen näköinen?

Henna on kaupitellut häpykarvojaan, harrastanut ”salakuvissa” seksiä parkkihallissa ja lehtitetojen mukaan myös Hotelli Presidentin hississä.

Silakoillakin on leukaluu.

Tulipahan vaan taas mieleen, kun katsoo näitä kuvia..

MIksi tämä kana on täällä lehtien palstoilla kukaan siitä pidä.Ei omakaan BB menneisyys ole hääppönen ei pidetty talossa pitkään sitten karvojen myynti, nainti seiskan sivuilla ei olis vara arvostella, samalta haiseen oma pillusikin.

Miten jollain voi olla pään paikalla epämuodostunut pallo?

taitaa hennaa vituttaa kun jollakin on tarjota luomuakin sekä leukaa.

Oma kommentti