BB-Tepon kanssa yhteen palanneen Playboy-Suvin tilitys – uusi superrohkea kuva!

Big Brotherista tutun Mr. Finlandin ja ex-Hunksin Teppo Säkkisen kanssa yhteen palannut tiskijukka ja Viron Playboyn malli Suvi Pitkänen tilittää suhdesoppaansa avoimesti Hymyssä.

Taustalla on kuukausia kestänyt on-off-suhde, johon on sotkeentunut myös kolmansia ja neljänsiä osapuolia. Suvia annattelee tulla täyslaidallisen kohumalli Marianne Kalliota kohtaan, mutta uskoo revanssisuhteen Teppoon, lapsensa isään nyt kestävän.

-Onnihan tässä on se, että mitään todella pahaa ja peruuttamatonta ei Tepon mukaan ole ikinä tapahtunut. Pettämistä en nimittäin voisi koskaan antaa anteeksi. Hyvän käytöksen rajan hän kyllä ylitti kirkkaasti, mutta ihmiset tekevät joskus elämässään virheitä, Suvi täsmentää.

Moneen asiaan on nyt kuitenkin Suvin mukaan tultava muutos.

-Meidän kaikki ongelmamme johtuvat Tepon alkoholinkäytöstä ja hänen käyttäytymisestään humalassa. Hänellä ei ole silloin mitään kontrollia. Tepon on nyt laitettava korkki hetkeksi kiinni ja keskityttävä vain ja ainoastaan perheeseensä. Hänen paikkansa on nyt kotona. Se on siis ehtona sille, että parisuhteemme jatkuu.

Hymyssä Suvi poseeraa yltiörohkeissa kuvissa. Tässä esimakua siitä. Rohkeammat kuvat lehdessä, kuten myös juttu kokonaisuudessaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Teppo Säkkinen, Marianne Kallio, Playboy, BB, Suvi Pitkänen

Kommentit

Oma kommentti