BB-Terhin lapsi tädin hoivissa!

BB-TerhiHalkaistulla kielellään ja lävistyksillään BB-talossa kuohuttava vantaalainen yksinhuoltajaäiti Terhi, 24, jätti viisivuotiaan tyttärensä tätinsä hoiviin siksi aikaa, kun toteuttaa elämänsä suurimman haaveen, Big Brother -tositelevisio-ohjelmaan osallistumisen.

-Olen sinkku, mutta välit entiseen ovat lämpenemässä, automaalarina työskentelevä väriläikkä kertoi Hymylle ennen taloon lähtemistä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB-Terhi

Kommentit

tota tossa menee jo monta asiaa aivan päin helvettiä 😀 mulle ei ole tytärtä vaan poika ja se ei ole viisi vaan kuusi..ja jos se teistä tekee must huonon äidin että sinne menin ja näytän miltä näytän ni arvatkaa mitä? ei muuten kiinnosta teidän mielipiteet. kiitos ja näkemiin! 🙂

KUKAAN EI VOI SANOA IHMISESTÄ TUNTEMATTA, ETTÄ ON HUONO ÄITI!!!!!!!!!!!!! HAJOTKAA!!!

hahahahaha 😀 Hienoo hymyn tyypit et selvititte faktat. Terdellä tosiaan on 6vuotias POIKA eikä 5vuotias tyttö…… :DDDDDDDDDDDD

Jos elämän suurin haave on päästä BB-taloon, niin se kertoo aikasta paljon ihmisestä…

Jep jep. Enpä tiennytkään että Terhillä on tyttö. Kyllä se muksu vielä viime näkemisellä ihan pojalta näytti. Sitä paitsi… Terhi asuu Helsingissä.

Kylmät väreet menee, kun tuota lävistettyä hirvitystä katsoo, äkkiä pois täältä…

mä ihmettelen vähän että onks noi bb:ssä olleet isät ollu huonoja isiä kun ovat menneet bb:hen?

kyl mäkin menisin bb taloon jos se ois mun suuri haave vaikka mulla lapsia oliskin! en kans tajua miks joka asiasta pitää valittaa! kyllähän vanhemmilla voi olla piiitkiä työmatkojakin! muusikoilla tms! lopettakaa valittaminen.

hei oikeesti lopettajaa. terhi halus bb taloon, mitä se teiän hanuria kutittaa? ei se tee terhiä huonoks äidiks. mun mielestä terhi on älyttömän kaunis nainen!! ei sillä et ite haluisin naaman täyteen lävistyksiä, mut oikeesti terhi on kaunis! mikä teitä vaivaa ku aina pitää nalkuttaa jostain???

Karsee lärvi. Voisitko hakata vielä muutaman syylän näköisen metallin naamaasi? Mitä vähemmän näkyy, sitä parempi.

Oma kommentti