BB-Tero kassaneitinä

BB:stä tuttu Tero on kotiutunut siviiliin hyvin, eikä vierasta kunnon töitä, kuten muutama muu BB:stä palannut haihattelija.

-Tero bongattiin Helsingin Kampin Lidl-myymälän kassalta. Kovin oli asiantuntevan oloinen kassaneiti ja ystävällinenkin, Hymylle juorutaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Tero

Kommentit

Tero on ollut myös malmin lidlissä. auttanut kerran kuorman purkamisessa.

Kyllä Tero oli lidlissä töissä jo ennen bb:tä ja ei lidlissä ei makseta huonoa palkkaa, niinkuin joku ”asiantunteva” luuli tietävänsä,, ”suuri” vaihtuvuus saattaa johtua myös siitä että suurin osa työntekijöistä on opiskelijoita

Punksu, eiköhän sitä itse kukin, meistä tavallisistakin ihmisistä (niinkuin nyt BB tekisi kenestäkään mitään suuren luokan julkkista oikeasti) voi suunnitella suuria elämänmuutoksia? Huvittava kommentti sinänsä 😀

no parempi lidlin kassalla kun ravintoloissa hakkaamassa naisia. ja väkisin roikkua julkisuudessa.

Jep jep jep !

Ei kassaneidin ammatissa mitään vikaa ole, huvittaa vaan nää turhat julkkikset kun kauheen suuret suunnitelmat, ja muutenkin hyvin menee, sit kun julkisuus loppuu ni ollaan NIIN perusduunareita että !

noo kassaneitinä olohan on tärkeä työ jäisi muuten pullat ostamatta, ei vaan taida palkassa olla hirveästi kehumista kun vaihtuvuus on aika suurta vai käyttäneekö työnantajat systeemiä hyväks ja aina uutta lihaa tiskille uusilla tuilla.

Taitaa olla kaikki BB porukasta kassaneitejä. Eli taloon on valittu niitä joilla järki ei päässä ahdista. Sen näköstä säpinää sinne sit saatiinkin. Tais olla tuotantoyhtiö onnessaan.

Joo, olen nähnyt Teron jo monta kertaa; istuu aina siinä ekalla (=parhaiten näkyvällä) kassalla. Ja sille kassalle on yleensä pidempi jono kuin muille kassoille 🙂

Kassaneiti on samaa sarjaa kuin kirvesmies tai talonmies – ei naispuoleista talonmiestä sanota talonnaiseksi 😉

minä ainakin pidän kassaneidin työstä niinkuin terokin=)

Sorry, mikäköhän multa meni ohi.

Kassatyön halventamista, jos kutsuu kassaneidiksi? ? ?

Taidat olla sovinisti.

No ompa kassatyön halventamista, kun pitää neidiksi kutsua. Vähän rajaa!

Oma kommentti