BB-Terttu osallistui missikisaan – näin kävi!

Terttu MujunenHymy järjesti tuttuun vuosittaiseen tapaansa Miss Isoäiti -kisan Itämeren aalloilla, Viking Linen aluksella. Tällä kertaa kilpailemassa oli myös julkisuudesta tuttu hahmo, nimittäin BB:ssä pari vuotta sitten vieraillut Terttu Mujunen.

Terttu (katso kilpailukuva) oli yksi risteilyn tyylikkäimmistä hahmoista, mutta valitettavasti hän ei sijoittunut kärkikolmikkoon. Voiton vei 42-vuotias helsinkiläinen äidinkielenopettaja Maria Yli-Kojola.

Aiheesta lisää täällä, ja kokonainen kisareportaasi värikkäine juttuineen ja kuvineen joulukuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Terttu, Miss Isoäiti, Terttu Mujunen

Kommentit

Kiitos äitikarhu! Pistetään asia korvan taakse, ja katsotaan mitä tulevaisuus vielä tyrkkää. Terveisiä täältä lomalta Tallinnasta,ja oikein hyvää ja aurinkoista jatkoa.

Olitte just mun suosikkeja,Sasa ja Terttu, 2 värikästä hyvännäköistä, kiinnostavaa!olin satasella varma, että molemmat kolmikkoon.Pettymykseni on suuri, monet toivoisi varmaan teistä juttuja tulevaisuudessakin!

Kiitos Tertulle kivasta hyttikumppanuudesta ja tsemppiä elämään!

Pankaa ikärajaksi :yläikäraja 45v., niin kaoikki keski- ikäiset pissikset ja kommentoijat on tyytyväisiäNäin ikärasistista lehteä en enää osta

Mitä haittaa ikähaarukasta sitten oli? Ei ainakaan voittajien perusteella mitään. 🙂

Terttu oli niin paras! ikähaarukka törkeän suuri.Eihän urheilijatkaa oo saman ikäisiä, vaan eri sarjat: junior ,senior, raskas sarja, kärpässarja

Isoäidiksi tullaan kun oma lapsi saa lapsen joten on aika epäreilua asettaa joku raja siihen. Ei kilpailussa iällä kilpailtukkaan, kuten huomasi kun kärkikolmikossa ei ollut kukaan edes tokaksi nuorin(vaikka hyviä nuoremmat olivatkin), tokaksi tullut oli toisiksi vanhin.

Hienoa!! Mis isoäideillä pitäisi ollakkin jonkin moinen ali ikäraja!! hienoa Terttu/hyvä mimmi!!!

Oma kommentti