BB-Toni teki oharit!

Toni HasteHymyn BB-aiheisen blogin piti ilmestyä tuttuun tapaansa viime maanantaina. Toni Hasteen blogikirjoituksen piti olla sarjan päätös.

Hymy pahoittelee, että viimeisin blogikirjoitus jäi toteutumatta.

Toni Haste ei ole toimittanut tekstiä toimituksen lukuisista pyynnöistä huolimatta. Palkkionsa hän pyysi ennakkona.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Toni Haste

Kommentit

Eikäää!!!! Mun koko PÄIVÄ meni pilalle kun en saanukkaan lukee bb-tonin plokia!!! Nyt ei saa unta kun en tiedä missä toni on, mitä hän tekee ja ajatteleeko hän minua! 🙁

TONI MISSÄ OOT?!?! VASTAA!!!! Surffailen hulluna netissä jo yritän saada lisätietoa hänestä ja hänen katoamisesta!

Kuis se BB_Toni meni tollai tekemään, kyllä ihmettelen 😉

oikeuteen vaan perimään palkkioita takaisin, kun ei kerta kirjoittele. ja kyllä varmaan kiviäkin kiinnostaa nää jonkun tonin bloggailut..

Ai maksetaanko näille idiooteille että ne kirjottaa omaa blogian jossain,ja sitte hymy julkaisee näitä idiootti juttuja,ei voi kyllä kuin ihmetellä tätä nykyajan meininkiä. Ilmankos ne keksii vaikka mitä valheita,ja sitte joku tyhmä maksaa näistä paskanjauhanta jutuista.

Toni totesi saman minkä kaikki ovat jo muutenkin tienneet, eli että hymyssä on niin paskoja homoja toimittajina että ei sinne kannata mitään tekstejä lähetellä.

Odotin tätä torttu kosteana kuin k***** nousevaa. Voi BB-toni minkä teit

Tällaisia ne BB-taloon hilatut tyypit tahtoo olla – ei mitään vastuuta eikä moraalia. Suurin osa veloissaan mutta silti pitää vaatteita ostaa hirveä määrä kuukausittain. Yhteiskunnan pohjasakkaa jos multa kysytään.

Oma kommentti