BB-voittajan Facebook-sivu kaapattiin!

Sari NygrenTakavuosien BB-voittajan, Sari Nygrenin Facebook-sivu on kaapattu. Mimmi on Hymyn tietojen mukaan ottanyt ylläpitoon yhteyttä ja tehnyt jopa rikosilmoituksen asiasta, mutta asia ei ole edennyt Sarin toivomalla tavalla. Sari ei kuulemma ole onnistunut todistamaan omaa henkilöllisyyttään tarpeeksi painavasti, jotta Facebook reagoisi.

Sarin ystävät ovatkin kirjoitelleet viestejä toisilleen, jotta nämä ilmoittaisivat Facebookin ylläpidolle aiheettomasta profiilista klikkaamalla ilmiantopainiketta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Sari Nygren

Kommentit

onkohan se saanu sitä palautetuksi? kirjoittelis nyt sen salasanansa väärin tarpeeksi monesti niin menee kiinni. Paitsi jos sillä on sähköpostissa sama passu.

miten facebook-sivun voi muka kaapata?! Juu ei tarvi yksityiskohtaisesti neuvoa, heh. Harkitsen nyt todella lähtöä pois facesta jos noin pystyy tekemään. Facebookin PITI olla turvallinen, enää ei uskalla kirjoittaa mitään statukseen, ettei joudu feissarimoka-sivulle.. Kaatuis koko fb! Toivottavasti facebook reagoi Sarin tapaukseen nopeasti!

Ja kukahan se tuokin mahtaa olla? En muista. Ja kun kerran yrittää julkisuutta kalastella ei pitäisi noin heppoisin eväin olla liikkeellä…”ne kaappasivat mun facebookin”…voi Ristus sano…

Oma kommentti