BB:n Kaisa-Reeta erikoishaastattelussa: ”Menetin neitsyyteni pojalle!”

Kaisa-ReetaSinut häädettiin talosta sunnuntaina, mitä nyt kuuluu?

– Todella hyvää. Nimmarineitsyyteni on viety. Olin menossa taksiin, kun yhtäkkiä kolme tyttöä tuli kikatellen luokseni ja pyysi nimikirjoitusta. Muutama muukin on kysellyt käsialanäytettä ja se tuntuu uskomattomalta. Paljon en ole ehtinyt nukkumaan, mutta eipä ole nukuttanutkaan.

Mihin olisit käyttänyt BB-voiton?

– Olisin ostanut moottoripyörän. Nyt täytyy toisella tavalla hankkia rahaa ja hankkiutua eroon autonromustani. Se on mintunvihreä Fiat, kutsun sitä kananmunaksi.

Mikä oli hienointa talossa?

– Porojen kanssa hiihtäminen ja Munyan vierailu. Hiihtäminen kamalissa suomikalsareissa ja liian pienissä monoissa oli todella mieleenpainuvaa.

Miksi Munya teki sinuun niin suuren vaikutuksen?

– Meillä oli samanlainen logiikka hänen kanssaan. Se oli mieletöntä, koska olemme maapallon vastakkaisilta puoliskoilta.

Omitko mielestäsi Munyan itsellesi?

– Ehkä jossain määrin, mutta eivätpä muut asukkaat vaikuttaneet kauhean innostuneelta hänestä.

Miksi talolaiset eivät puhuneet englantia Munyan läheisyydessä?

– Se on kova paikka puhua eri maan kieltä. Sitä oli naurettu talon ulkopuolellakin, että taksikuski Kassu puhuu paremmin englantia kuin kieltenopettajana toimiva Tero, Steinerkoulun kasvatti ja yliopistossa opiskeleva Tuuli tai maailmanmatkaaja Cheryll.

”Olen ollut putkassa”

Kuka on Kaisa-Reeta?

– Synnyin Nastolassa, jossa meillä on maatila. Opin jo pienenä ajamaan autoa, josta innostus nykyiseen ammattiini kuljetusalalle tuli. Lapsuus oli täynnä seikkailuja ja vaaratilanteita. Veljen kanssa leikimme Turtleseja. Prätkähiiret oli myös kova sana. Turbo oli lempihahmoni. Kun vanhemmat erosivat, muutin äidin mukana Lahteen.

Hävettävin kännikokemus?

– En juo kovin paljon, on paljon hienompaa pärähtää kapakan eteen prätkällä mustassa nahkatakissa. Kävin kuitenkin kerran putkassa selvin päin. Kannoin kaveria kotiin, ja poliisin mielestä se ei ollut kovin hyvä juttu. Jäin kerran myös varastamisesta kiinni. Se oli sellanen tyhmä älynväläys, enkä ajatellut asiaa tarkemmin. Typerintä siinä oli se, että varastin meikkejä, joita en edes käyttänyt.

Olet asunut Amerikassa, milloin ja miksi?

– Olin siellä vaihto-oppilaan 2005-2006. Oli mielenkiintoista oppia esimerkiksi toisen maailmansodan faktat eri mantereen näkökulmasta.

Miten asuit siellä?

– Asuin Suomi-painotteisella alueella pienessä Barnumin kaupungissa. Lähellä oli myös kaupunki nimeltä Finland.

Oletko edelleen yhteydessä Amerikan-perheeseesi?

– Kyllä. Otin myös tatuoinnin ”Z” käteeni heidän kunniakseen. Kerroin heille, että olin menossa Suomen BB-taloon. He olivat onnesta soikeina puolestani, koska fanittavat amerikkalaista BB:tä yli kaiken.

Miten lähdit mukaan BB:hen?

– Kaveri soitti ja kysyi, hakisinko taloon hänen kanssaan.

Minkälaisen tarinan keksit läheisillesi?

– Sanoin kaikille, että lähden Saksaan. Opiskelin kieltä kolmannesta luokasta yhdeksänteen ja kaikki ystäväni tiesivät sen. Kaiken lisäksi isäni on asunut Saksassa.

”Kauheinta talossa on Cheryll”

Ovatko läheisesi kommentoineet talossa oloasi millään tavalla?

– Eipä juuri. Olen edelleen ”puoliksi kiinni” talossa, selvittelen tunteitani, enkä halua kuulla kenenkään mielipiteitä.

Minkälaisia reaktioita talossa asumisesi herätti läheisissäsi?

– Äiti oli katsonut lähetyksiä niin, että oli valmiina laittamaan silmät ja korvat kiinni. Kukaan ei ole ainakaan tullut sanomaan, että pilasin jonkun elämän.

Mikä oli kaikkein kauheinta talossa?

– Sanoisin, että Cheryll.

Teillä ei henkilökemiat osuneet kohdilleen, miksi?

– Hän on ärsyttävä ja ovela tyyppi. Tosin en itsekään mikään viaton ole ollut. Cheryll on epävarma siitä, miten hänet nähdään, ja sen takia häntä olisi pitänyt kehua jatkuvasti. Ehkä sen takia hän yritti myös nostaa itseään ylemmäs. Chipa pelaa talossa todella hyvin.

Menitte Annan kanssa taloon kesken kauden, minkälaisen vastaanoton saitte?

– Ei mairittelevan. Oli selkeästi havaittavissa, että talo oli heidän. Vierailijat olivat tervetulleita, mutta uudet perheenjäsenet eivät. He pelkäsivät ulkomaailmaa, eivätkä halunneet ketään porukkaan. 

Jos nyt pääsisit taloon takaisin, tekisitkö mitään toisin?

– En. Kokemuksena talo oli täydellinen.

Sinulla näyttää olevan yleistieto hallussa?

– Minulle on sanottu ulkomaailmassa, että lopeta heti taksihommat ja ala historianopettajaksi. Yleistietämyksestä täytyy kiittää isää. Innostus tarinoiden kertomiseen on tullut myös häneltä. Iltasatuina isä luki tarinoita natseista, Rasputinista ja Stalinista, joita janosin aina vain lisää.

”Rinnastan itseni heteromiehiin”

Ovatko Chipa-fanit hyökänneet?

– Loukkaavia kommentteja on heiltä tullut, mutta olen yrittänyt oppia niistä, sillä tiedän myös itsessäni olleen paljon vikaa.

Olet julkisesti lesbo, milloin tiedostit asian?

– Asia oli itsestään selvä minulle jo pienenä. Päiväkodissa leikin ainoastaan poikien kanssa. Pienenä sitä ei kukaan ihmetellyt. Jossain vaiheessa kysyin eräältä aikuiselta, että mikseivät tytöt pussaa toisiaan suulle. Hän sanoi, että koska se ei ole sopivaa ja niin ei tehdä. Siinä vaiheessa ajattelin, että se mitä tunnen, on jotain väärää.

Oletko seurustellut miestenkin kanssa?

– Minulla oli heterovaihe ja yritin kieltää itseni. Pisin suhteeni mieheen on ollut vain kaksi kuukautta. Olin noin 14-vuotias. Menetin neitsyyteni pojalle.

Voisitko rakastua mieheen?

– En katso sukupuoleen niin tarkasti, että jos vastaan tulisi mies, johon rakastuisin, jarruttelisin vain sen takia että tyyppi on mies. Sitä ei varmasti kuitenkaan tule tapahtumaan.

Miten tutustuit vähemmistömaailmaan?

– Sain kuulla Helsingissä sijaitsevista baareista. Ensin kerroin olevan bi-seksuaali, koska se oli paljon hyväksytympää.

Rakastat äijäillä, miksi? 

– Kivekseni ovat vähän korkealla (Kassu tarkoittaa rintojaan). En halua niiden ikinä laskeutuvan. Olen äijäillyt pienestä pitäen. Rinnastan itseni usein heteromiehiin. 

Jos saisit olla yhden päivän mies, mitä tekisit?

– Virtsaisin seisaallani. Toki haluaisin kokeilla seksiä naisen kanssa miehen elimillä.

”Olisin halunnut Anniinaa”

Minkälaiset naiset saavat Kassun syttymään?

– Tuliset ja persoonallisen näköiset.

Milloin viimeksi olet seurustellut?

– Erosin viime vappuna. Minulla on ollut kolme tyttöystävää. Olen sitä mieltä, että olen vielä liian nuori, liian itsekäs ja liian täynnä menoa seurustellakseni vakavasti.

Miten sinut hurmataan?

– Minähän se hurmaan. Olen useimmiten aloitteentekijä. Tämä kuulostaa kauhealta, mutta se, miten minut saa pysymään aamuun asti, on todella vaikeaa.

Tänä vuonna seksuaalisuus on ollut paljon esillä talossa, tekikö sinun mieli siellä?

– En osaa ajatella heteronaisista sillä tavoin. Jossain vaiheessa olisi ollut kiva kölliä jonkun kanssa kaverimielessä. 

Kaisa-ReetaJos saisit talosta kenet tahansa, kuka se olisi?

– Jos ajatellaan yhden yön suhteita, niin Anniinan. Mutta hän on toisaalta niin herttainen, että pelkäisin rikkovani hänet.

Mitä harrastat?

– Olen pöytälaatikkotaiteilija. Maalaan ja kirjoitan paljon. Täytyy katsoa, milloin BB-Kassulta tulee romaani ulos.

Mikä on erikoisin tapasi?

– Tanssin kävellessä.

Oletko herkkä ihminen?

– En oikeastaan. Olen niin analyyttinen, että harva asia pääsee ihon alle ja jää vaivaamaan. Bambin äidin kuolema itkettää tosin aina. En itke usein surusta, se ei ole luontainen reaktio minulle.

Mikä on elämäsi traagisin kokemus?

– Ystävän kuolema. Olimme Ruisrockissa viime kesänä ja juhlimme koko yön pakettiauton katolla. Kun kello löi seitsemän, kippistimme aamun ensimmäisen drinkin. Sain seuraavana päivän kuulla, että ystäväni Lahdessa oli kuollut tasan kello seitsemän. Viime kesänä kuoli ihmisiä läheltä muutenkin.

Mikä on elämäsi iloisin asia?

– Kummipoikani syntymä. En yleensä perusta lapsista hirveästi, mutta hän on maailman suloisin taapero.

Haluatko itse tulevaisuudessa lapsia?

– En välttämättä. Tuntuu, että jos hankkisin lapsia jonkun kanssa, minusta tulisi viikonloppuisä. Mutta jos mieli muuttuu, haluan adoptoida.

Haluatko pysyä julkisuudessa?

– Minulla ei ole mitään tarvetta pysyä julkisuudessa. En aio täysin jättää taksihommia, mutta jonkun aikaa pysyttelen kulisseissa. Jos saisin valita ihan mitä tahansa, perustaisin tatuointiliikkeen. Toisaalta juontohommat kiinnostavat paljon, minulla on naama,joka sopii radioon.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anniina, BB, Big Brother, Cheryll, Kaisa-Reeta, Munya

Kommentit

Kassu on juonittelevan oloinen, limainen tyyppi. Kamalaa tekopyhyyttä huokuva ihminen joka on niin kaamivan itse rakas, luoja!!! Ei vaan tosiaan tule tämän henkilön positiiviset puolet esiin, ei sitten niin millään…

mulla ei ole mitään homoja ja lesboja vastaan mutta eikö toi hyyssääminen ole jo liikaa? joka ikinen tv ohjelma ja lehti haluaa saada oman osan kakustaan. seiskää nyt jo omilla jaloilla kaikki vähemmistöt ja yhdessä muiden ruvetkaa ratkasemaan isompia ongelmia

hyi hitto, mä en ainakaan olis halunnut olla se jätkä, joka tota ekana on tyrkänny… apua!!!

Oma kommentti