BB:n painolasti sen aiheutti: Ninosta tullee työtön!

BB-Nino poistettiin kohun saattelemana tänään Big Brother -talosta. Homoseksuaali väriläiskä antoi showlle kaikkensa, ja vähän ylikin, ja nyt sitten mietitään, mistä mies löytää itselleen työtä. Sen verran railakkaasti Nino itseään talossa sanoin ja teoin ”exhippasi.”

Kundi on työskennellyt aiemmin lasten- ja vanhustenhoitoalalla.

Seksuaalinen ahdistelu, neljän vuoden takaiseen murhaan tavalla tai toisella liittyminen, julkinen tunnustus siitä, että on antanut vanhuksille lääkkeitä väärin… Siinä muutama syy siihen, ettei Ninoa mitä ilmeisemmin ihan heti olla palkkaamassa hoiva-alalle töihin. Ninosta tulleekin BB-talosta poistumisen jälkeen työtön työnhakija.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Nino

Kommentit

Eihän tätä miestä voi tietenkään erottaa työtehtävistään, sehän olisi välittömästi hirveää, kauheaa, homofobiaa! Setalaiset pillahtaisivat itkuun ja lisäisivät varmasti välittömästi homofobian vastaisia viikkoja ja julkaisisivat artikkeleja jossa tämä homoressukka on kärsinyt kauheaa syrjintää ja on aivan tyrmistynyt ja kauhuissaan! Halonen varmaan pyörittelisi silmiään ja menettäisi yöunensa tämän hirveän syrjintätapauksen johdosta! Normaali heteromies olisi tietenkin saanut kenkää välittömästi, hänhän on yhteiskunnan vihollinen, suvaitsematon ja ahdasmielinen eikä ymmärrä näiden hienojen homojuttujen päälle yhtään mitään!

Saa kyllä aikalailla syyttää itteään, jos ei töitä enää löydy 🙁

Hoitoala tuommoselle just joo, minä en antas tuommosen hoidettavaksi vanhuksia/mitään.

Kyllä olikin tosi pelottava, en olis uskaltanut tollaisen tyypin kanssa olla samassa sängyssa sanoin jo monta kertaa sen aikaisemmin miksi tuotanto ei puutu tollaiseen seksi orjaan

Ihan oikein tolle. Sekopäitä ei kaivata hoitoalalle, työt niille joille se kuuluu. Tunnen 3 hoitsua jotka ihan pipipäitä, kuuluisi itse hoitoon…. mutta Suomessa ei näytä tälle olevankaan mitään tolkkua.

Oma kommentti