BB:n patti-Matti mokasi itsensä, selittely ei auta!

Eilen BB-lähetyksessä nähtiin pinnallisuuselämän huipentuma, jonka tarjoili taloon hiljattain muuttanut pattijaakko Matti.

Kun norjalaisvahvistus Siv Anita marssi taloon vaihtariksi, Matti tokaisi muille BB-talolaisille saaneensa kerrankin tasoistaan seuraa.

Tanja tarttui oitis Matin sammakkoon ja tenttasi, mitä voimailija ilmaisullaan tarkoitti. Matti yritti sönköttää meinanneensa sitä, että Siv Anita on ulkoisesti häneen verrattavassa kunnossa.

Matin möläytys oli kuitenkin juuri niin harkitsematon, ettei sitä voi selittää parhain päin. Tanja antoikin Matin kuulla kunniansa. Tokaisullaan Matti todisti, kuinka pinnallinen lihaskimppu hän onkaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB

Kommentit

on ne niin kovaa vauhtia kasvaneet siitä malmin prisman vartioinnista että on poika syöny muutakin kuin aamupuuroa

onko se nyt kovakin yllätys jos ”elämäntapakehonrakentaja”-Matti on pinnallinen? Ei kehonrakentajia luonteen perusteella laiteta paremmuusjärjestykseen. Haloo, mistä näitä uutisia tulee? 😀

On kyllä PattiMatin lihakset tainnu tulla pirtelön mukana.

minun mielestä Tanja ja Suvi ja muut ”sotanorsut” eivät voi lähteä vertaamaan itseään ulkonäkökysymyksissä laihaan, sporttiseen mimmiin. ei läskiksi saa haukkua tai muutenkaan ivamielessä arvostella toista, mutta täytyy ymmärtää, että ihminen joka pitää nätistä solakasta sporrtisesta kropasta naisella, ei pidä ”läskimoosesta” nättinä.

Kuvittelee liikoja itsestään, aivan tavallinen taatelintallaaja

Ootte vaa kateellinen pattimatille kun se on niin vahva. Sehän roikkui siinä kiipeilyseinässäkin ainakin 2 sekuntia. Ja ne superylipainoset vosut 10 min, että silleen.

Matti oli oikeassa. Hän on itse ihan majavan näköinen ja tämä Sivanita omistaa vähintään yhtä kookkaan suun/hampaat. 😀

”Matti on idiotti, ei paljo järki päätä pakota.”

Kommentista päätellen Matti ei ole ainoa.

Eikö tuo viisas Patti-Matti ole citymarketin vartija. Jos on lusikalla annettu…

Matti on idiotti, ei paljo järki päätä pakota.

Ei se ollut sammakko vaan fakta. Affenanmaalle kaikki sieltä talosta pl. Matti.

Oma kommentti