BB:stä tuttu Mia Leviö: ”Olisin voinut rakastella talossa ketä vain”

Mia LeviöBB-Mia eli Mia Leviö, sinut häädettiin talosta kuudentena, mitkä ovat tunnelmasi ?

– Edelleen haikea olo ja vähän kummallinen. Kun katsoin illalla lähetyksen ja näin Andreaksen reaktion lähtööni, itsellenikin tuli kyyneleet silmiin. Mahtava tunnelma jäi kaikesta, enkä kadu yhtään mukaan lähtöäni.

Mitä teit ensimmäisenä, kun pääsit hotellihuoneeseen lähetyksen jälkeen?

– Soitin veljelleni Miikalle. Puhuimme ja nauroimme pitkään. Katselin myös uusimpia BB-uutisia ja omia parhaita palojani. Oli todella outoa katsoa itseään televisiosta.

Paljastelit itseäsi talossa jonkin verran. Minkälainen kohtaaminen vanhempiesi kanssa oli sunnuntaina, hävettikö?

– Ehkä vähän nolotti, kun jo ensimmäisenä iltana kaikki vaatteet lähtivät. Ajattelin, että saankohan pitkiäkin saarnoja, mutta he olivat ylpeitä siitä että olin näin pitkään talossa. Sain myös kuulla, että äiti oli itkenyt aina, kun itse itkin.

Kerro elämäntarinasi muutamalla lauseella.

– Synnyin Helsingissä 19 vuotta sitten. Minulla on äiti, isä, pikkusisko ja isoveli. Vanhemmat erosivat, kun olin kolmevuotias, mutta molempiin on säilynyt hyvät välit. Kaiken kaikkiaan minulla oli turvallinen ja onnellinen lapsuus.

Minkälainen lapsi olit?

– Touhukas. Kerran leikimme kavereiden kanssa penkkipersistä, ja kun lähdin juoksemaan pallon perään, törmäsin huomaamattani pylvääseen. Sain mielettömän mustelman kasvoihin, mutta se ei tahtia hidastanut. Hetkeä myöhemmin kokeilin kaverin uutta pyörää, jossa ei ollut jalkajarrua, ja törmäsin suoraan seinää päin.

”Olen aamuisin äkäpussi”

Oletko koskaan loukkaantunut vakavasti?

– En, mutta jalkapalloharrastuksen takia nilkat ja polvet kokivat välillä kovia. Pelasin kuusi vuotta KOPS:issa. Innostus lähti siitä, että isä ja isoveli ovat aina olleet jalkapallohulluja.

Näytit talossa tunteesi avoimesti niin hyvässä kuin huonossa. Oletko aina ollut yhtä temperamenttinen?

– Kyllä! Varsinkin aamuisin olen äkäpussi. Talo on henkisesti raskas paikka, tunteet tuntuivat kymmenkertaisilta. Välillä kävin kovaa taistelua itseni ja oman pääni kanssa. Esimerkiksi talossa tapahtunut olutepisodi Teron kanssa oli tunnemyrskyn kohtalokasta seurausta. Tero joutui pahanolon purkauksen uhriksi sillä kertaa.

Terohan kertoi tarjoavansa illallisen sille, joka saa hänet ärsyyntymään. Kokeilitteko tahallanne miestä?

Johan ja minä yritimme ärsyttää Teroa leikillämme siinä onnistumatta. Siinä meni illalliset.

Mikä on ollut yllättävintä talosta poistumisesi jälkeen?

Aina sitä odottaa pahinta – mitä jos minusta on keksitty jotain perätöntä. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt saamastani palautteesta. Paras oli eräs rouvashenkilö, joka sanoi, että pysy Mia aina omana itsenäsi, rehellisenä ja avoimena.

Onko sinua mielestäsi hiillostettu liikaa huonoista väleistänne Cherylin kanssa?

– Olen yrittänyt selittää ihmisille, että se mitä he näkevät iltaisin tunnin koosteessa, ei perustu todellisuuteen. On ollut hämmentävää nähdä, kuinka ”sotamme” on otettu ulkomaailmassa vastaan. Molemmin puolin oli turhaa ärsyttämistä ja provosointia. Sanoin hänelle, että on turhaa yrittää väkisin olla ystäviä. En ole haukkunut Cheryliä ihmisenä, joidenkin henkilökemiat eivät vain kohtaa. Cheryll on hieno ihminen!

Mitkä talossa järjestetyt juhlat olivat parhaat?

Päiväbileet, joissa saimme kaksi olutta ja Big Brother soitti ainakin 15 biisiä. Aurinko paistoi ja kaikilla oli ihan mieletön tunnelma.

Entä mikä loi huonon ilmapiirin?

Tuulin ja Johanin välillä käyty tragedia. Minua ei kerta kaikkiaan kiinnostanut, mitä heidän kahden välillä on menneisyydessä tapahtunut. Se kiristi monen ihmisen tunnelmaa.

Jäätkö katumaan mitään?

– Siitä jäi vähän huono omatunto, miten epäkiitollisia olimme välillä. Big Brother antoi meille paljon kaikkea, eikä osattu aina sitä arvostaa. Jatkuvasti tuli vikistyä asioista.

”Pelkään ampiaisia”

Mitä opit reilun neljän viikon aikana talossa?

– Sen, kuinka pienistä asioista voi nauttia paljon. Myöskin sen, ettei alkoholi ole aina välttämätön tuote hyvään oloon viikonloppuisin. Hauskaa voi pitää ilmankin.

Teitte talossa vierailleiden Duudsonien kanssa kaikkea hurjaa. Mitä rankkaa olet tehnyt omassa elämässäsi?

Selätin esiintymispelkoni pari vuotta sitten Ankkarockissa. Lauloin satapäiselle yleisölle hevikaraokessa Guns´n Rosesin Don´t cry –kappaleen.

Miltä tuntuu, kun mikki ei enää riipukaan mukana?

– Kyllä sitä näkymätöntä mikrofonin nauhaa räplää jatkuvasti. Pelkään myös, että aina ovikellon soidessa alan kyykkäilemään. Maria kertoi puhelimessa, että oli Pelimies–kappaleen ensitahtien aikana römähtänyt baarissa maahan! Se muistutti BB:n tehtävätorven ääntä.

Mitä pelkäät elämässä?

– Ampiaisia. Olimme kesällä kummityttöni kanssa mökillä ja lähdin juoksemaan pörriäistä pakoon. Sofia istui tyynen rauhallisena maassa ja tokaisi, että älä täti pelkää, ei ne sinulle mitään tee. Toki myös sitä pelkään, että lähimmäisille tai itselleen tapahtuu jotain sellaista, mistä ei selviä. Mummin ja vaarin kuolema tuntuu edelleen pahalta joka päivä.

Mikä on noloin tapasi?

– Kiroilu. Huomaamatta joka kolmas sana saattaa olla se v-alkuinen sana.  

Kerroit, että olisit ollut valmis harrastamaan seksiä talossa. Kenen olemus houkutteli siinä mielessä?

– Jos tunnelma olisi ollut oikea, niin kenen kanssa tahansa. Kyllä se mies kuitenkin olisi ollut. Kaikki varmaan huomasivat, että Johanin kanssa oli jotain pientä säpinää ilmassa.

Oletko mustasukkainen Johanista? Särkyykö sydän jos hän alkaa muhinoida muiden kanssa?

– Sitten kun Johan pääsee talosta, täällä on mustasukkainen eukko vastassa. No siis en! Minun puolesta pitäköön hauskaa, koska ei varsinaisesti suuria tunteita päässyt syttymään.

”Tapaamme Marian kanssa”

Olisitko valmis suhteeseen, jos Johan ehdottaisi sitä talosta tultuaan?

Mia Leviö– Tällä hetkellä en osaa sanoa juuta enkä jaata. Koskaan ei tiedä, miten erilaiset suhteet talon asukkaisiin on ulkomaailmaan palattua. Talossa hakeutui sellaisten ihmisten seuraan, kenen kanssa oli hyvä olla, sama tunne ei välttämättä jatku sieltä poistuessa. Andreaksen kanssa olemme kyllä loppuun asti hyviä ystäviä.

Haluaisitko olla edelleen talossa?

– Ehdottomasti! Uusi festariviikkotehtävä vain pisti naurattamaan, kun asukkaiden tupakat vietiin pois. Voin vain kuvitella Nikon, Andreaksen ja Antin tunnelmat. Niko varmaan heittää takaperinvoltteja tuskissaan.

Miltä tulevaisuus näyttää?

– Asunnon ja työpaikan hankkiminen on päällimmäisenä mielessä. Asun tällä hetkellä äidin luona Korsossa. Tulevaisuudessa haluan matkustella ja opiskella joko ravintola- tai maalausalaa. Ajattelin, että hoidan ensin matkustelun alta pois, sen jälkeen maailmaa nähneenä asetun koulunpenkille.

Sanoit itsesi irti työpaikastasi myyntineuvottelijana ennen Big Brotheriin lähtöä, miksi?

– Mietin aikoinani, että jos en pääse Big Brotheriin, lähden Irlantiin töihin ja sukulaisten luo asumaan. Vaitiolovelvollisuuden takia sanoin työpaikalla lähteväni Irlantiin syyskuun alussa. Pidin loppuun asti kiinni siitä, ettei kukaan tiennyt, että olin menossa taloon. Katsoin hämäyksen vuoksi lentoaikataulutkin valmiiksi. Oli kova paikka valehdella hyville kavereille. Moni pyysikin, että laittaisin mailia Irlannista ja toivottelivat minulle hyvää matkaa.

Mitä he ovat sanoneet sinulle huijauksesta?

– ”Vai että tuommoinen Irlannin reissu”.

Entä musiikkiurasi, miten se jatkuu?

– Unelmani on joskus olla täysipäiväinen muusikko. Haaveena on joskus päästä kiertämään Suomea oman bändin kanssa.

Kerro kolme asiaa itsestäsi aloittamalla ”en ole koskaan..

– En ole koskaan uinut meressä. En ole koskaan ollut helikopterin kyydissä. En ole koskaan ollut yleisellä paikalla bikinit päällä.

Sait sunnuntaina samppanjapullon Vappu Pimiältä, joko se on korkattu?

– Ei, se on edelleen äidin luona. Kokoonnumme kavereiden kanssa tällä viikolla ja nostamme maljan. Maria tulee myös bileisiin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Andreas, Antti, BB, Big Brother, Cheryll, Duudsonit, Johan, Maria!, Mia, Mia Leviö, Miika, Sofia, Tero, Tuuli

Kommentit

On se vaan Mia todella Kaunis ja Viehättävä Nainen.

Taivaasta pudonnut enkeli. 😉

Siiri, mistähän me ollaan kateellisia? Kitaranrämpytyksestä, kateudesta Chipaan, ”huikeasta” lauluäänestä vai kenties siitä että Miialla jumittunut kaljatölkki perseeseen?

Nätti tyttöhän tuo on, mutta ei se luonnetta pelasta.

lisäksi kaikki suomalaiset rumat ämmät ovat sulle kateellisia.

Kun laitat sormesi vesilasiin ja otat taas pois ei siihen jää aukkoa.

Sinä olit mielestäsi korvaamaton talossa 😀 Hyvää loppu elämää.

varmaan sitten voi rakastella kaikkien kanssa talon ulkopuolella. .

Tsemppiä Mialle. Mutta poistu silti julkisuudesta.jooko? JOOKO?!?!

Oma kommentti