Bonnie Tyler Helsinkiin ja Tampereelle huhtikuussa!

Monista hiteistään tunnettu maailmankuulu brittilaulajatar Bonnie Tyler saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Tampereelle huhtikuussa. Tyler nähdään Helsingin Kulttuuritalossa 9. huhtikuuta ja Tampere-talossa päivää myöhemmin, 10.4.2024.

Bonnie Tyler ei juuri esittelyjä kaipaa. Hän on vieraillut Suomessa vuosien aikana useita kertoja, ja aina hänen Tylerin tunnetuimpia lauluja ovat mm. Lost in France, It’s a Heartache ja Total Eclipse of the Heart, joita on myyty pelkästään singleinä yhteensä lähes 20 miljoonaa kappaletta.

Tylerin uusin albumi, The Best Is Yet to Come, on vuodelta 2021. Kaiken kaikkiaan hän on julkaissut uransa aikana 18. studioalbumia, ja saavuttanut lukuisia palkintoja ympäri maailman. Vuonna 2022 Englannin kuningatar myönsi hänelle Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsenyyden kunniamerkin, MBE.

Bonnie Tylerin musiikki vetoaa yhä kaikkiin ikäluokkiin, myös nuoriin. Adam Lambert teki esimerkiksi hiljattain oman menestyneen rock-versionsa Tylerin Holding Out For a Hero -kappaleesta.

Konsertit järjestäää Helsingissä Loud n’ Live Promotions Oy ja Tampereella Tampere-talo Oy.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Bonnie Tyler

Kommentit

Oma kommentti