Bordelli löytyi Kelan talosta Jyväskylässä – muitakin ”Kela-bordelleja” ollut!

Hymyn maaliskuun numerossa on reportaasi paritusrikollisuudesta, joka on ulottanut lonkeronsa myös pieniin kuntiin. Nettiprostituutio pyörii aivan tavallisissa kerrostaloissa niin, ettei asukkailla ja isännöitsijällä välttämättä ole mitään käsitystä asiasta. Jyväskylässä näky on irvokas, sillä bordelli löytyy Kansaneläkelaitoksen eli Kelan kanssa samasta talokompleksista.

Hymy otti esimerkkikaupungikseen Jyväskylän, vaikka se ei kuvaa asiantilaa parhaiten. Muun muassa niinkin pienissä kaupungeissa kuin Jämsässä ja Huittisissa on jo bordelleja.

Jyväskylässä olevassa Vapaudenkatu 40-42 osoitteessa seksiä myydään tyypilliseen 100 euron hintaan. Tytöt ottavat vastaan yksityisasunnossa, ja useimmiten heitä on vuorossa kahdesta kolmeen. Viisikerroksisen kerrostalon yhteydessä olevassa talokompleksissa sijaitsee myös Kelan konttori.

”Kelan taloissa” on ennenkin harjoitettu ilotalotoimintaa. Muun muassa Vantaan Tikkurilassa sijaitsevan Kela-konttorin yläkerrassa toimi pitkään thaihieromo, josta sai maksullista seksiä. Paljastimme asian jo 2000-luvun alkupuolella, mutta lukuisista jutuista huolimatta seksifirma sai jatkaa toimintaansa. Nyt se on tiettävästi lopettanut.

Lue mielenkiintoinen reppari maaliskuun Hymy-lehdestä. Katso myös kuvat taloista, joissa bordellit toimivat.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, bordelli

Kommentit

Hymy vois lopettaa jo noiden tyttöjen kiusaamisen. Mietittekö yhtään miten vaarannatte noita osotteita huutelemalla heidän turvallisuudeenkin? SAIRASTA. Enkä ymmärrä miksi joka toinen uutinen pitää liittyä joihinkin ilotyttöihin. Tulee jotenkin mieleen, että tämänkin kirjoittaja on joku katkera ja elämäänsä kyllästynyt.
SEKSIN MYYMINEN ON LAILLISTA; JOS SITÄ EI TEE JULKISESTI, EIKÄ MUKANA OLE PARITUSTA. Että tiedoksi vaan. Säälittävää tommonen kyttääminen.

Kela ei ole koskaan ollut poliisia vastapäätä jyväskylässä

Kun vertaa sängyssä vietettyyn aikaan, niin selkeästi kalleinta tavaraa on aviovaimot avioliitossa ja sen jälkeen.

Mitä tuosta nyt kohkataan, kotona useimmilla vaimot antavat VAIN miehen TOTTELEVAISUUTTA vastaan. On tutkittava heti. onko tämä laillista !

Ei ole Kela enää pitkään aikaan ollut vastapäätä poliisia ja käräjäoikeutta…

Ei Jämsässä mitään bordellia ole joku heitää satunnaista keikkaa tarvittaessa,toiveajattelua!

Mitä se lehdille kuuluu,jos joku myy itseään.Kateellisuutta kaikki tyynni,jos ei itse pääse sinne.

Jämsän lihatiski usein hyppiikin silmille aikuisviihdesivuilla.

Ehkä ei ole nolointa sijainnin kannalta, että tiloissa on myös Kela. Nolointa on, että vastapäisessä korttelissa on käräjäoikeus sekä poliisiasema.

Ei ole laillista jos se on paritusta. Ja nämähän ovat. Vai miten sä kuvittelet että muijat (ulkolaiset) vaihtuu yksityisissä osoitteissa suit sait.

Siinähän sanotaan apina ettei jyväskylä ole pieni kunta! Jyväskylä ei kuvaa asiantilaa parhaiten, siinä sanotaan. Opettele lukemaan.

Onkos Hymyn toimittajilta unohtunut, että seksin osto ja myynti yksityisessä paikassa on LAILLISTA?

lopettakaa moinen uutisointi, haluan pitää hupakot itselläni <3

Oma kommentti