Cannonballin ex-jäsen: ”Jengimaailma on rottamaista!”

Elämäkertakirjan hiljattain julkaissut Mika ”Immu” Ilmén, 48, avautuu Hymyn painetussa lehdessä Vera Miettisen kirjoittamassa ja Mika Lahtosen kuvittamassa haastattelussa.

Immu toteaa, ettei elämä Cannonball-rikollisryhmän jäsenenä ollut mitenkään kovin hohdokasta:

– En todellakaan hypetä jengielämää. Oikeasti se on tosi rottamaista ja toisten ihmisten selkään puukottamista. Kerhoveljeys ja lojaalisuus on täyttä skeidaa, Ilmén toteaa vakavana.

Oli jengielämä jännittävääkin, sitä Ilmén ei kiellä. Kun esimerkiksi näki edessään kuulaliekkejä silmänkantamattomiin ja ympärillä murahteli kymmenien pyörien äänet.

Ilmén tarkoittaa ikävillä asioilla jengielämän kokonaiskuvaa. Rikollisryhmän toiminta perustuu pääosin huumekauppaan, ja kun isot huume-erät myydään ensin velaksi jollekin, tapahtuu pahoja asioita.

– Omat rahat ja velkaraha sekä huumeet menevät sitten sekaisin, kun joku kaheli saa 200 000 euron arvosta kamaa käsiinsä. Tilanne pahenee, kun velkaa peritään väkivalloin. Olen vuosikausia ajellut ympäri Suomea ja selvitellyt niitä raha-asioita ja vellonut siinä paskassa, niin ei se enää hienoa ole, Ilmén tunnustaa.

Immusta on kirjan kirjoittanut rikostoimittaja Jarkko Sipilä.

Lue Immun tiheätunnelmainen tilitys painetusta Hymy-lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Cannonball, elämäkerta, huumausaineet, huumeet, Immu, jengi, Mika Ilmén, moottoripyöräjengi, rikos

Kommentit

Oma kommentti