MTV

Case Metsäketo: Kohu Maria Veitolan ympärillä sakenee – kumpi muistaa väärin, Veitola vai MTV?

Laulaja Tomi Metsäketo käyttäytyi naisia kohtaan alentavasti ja joutui lähtemään sekä Tähdet tähdet -ohjelmasta että Mamma Mia -musikaalista. Myöhemmin on selvinnyt mielenkiintoisia tv-persoona Maria Veitolasta liittyen asiaan.

Tv-juontaja haeskeli Facebookin panetteluryhmässä halukkaita naisia ohjelmaansa kertomaan Metsäkedon edesottamuksista. Hakuilmoitus oli varsin provosoiva, ja Veitolaa on arvosteltu hänen käyttämästään metodista. Seiskassa Veitola puolestaan jakeli löperöitä lausuntoja todeten, että potkut Metsäkedolle olivat oikein:

-Totta kai oli oikein, ehdottomasti. Vaikka siinä olisi kyse tietyllä tavalla vain epäilyistä…ja ihmiset varmasti pohtivat, onko tapahtunut jotain rikosta…mutta mielestäni sillä ei ole väliä. En usko, että kenenkään täytyy mustamaalata ketään täysin syytöntä ja nuhteetonta ihmistä. Mielestäni on todella hyvä asia, että sille on nollatoleranssi. Sen pitäisi olla aina niin.

Tästäkin Veitola on saanut paljon huutia. Hän ikään kuin antoi ymmärtää, ettei totuudella ole merkitystä, vaan somen puskista huutelu riittää ihmisten uran teurastamiseen.

Nyt Veitola on jälleen omituisessa valossa kommentteineen. Hän toimi Tähdet tähdet -ohjelman tuomarina, ja julkisuudessa on epäilty, onko Veitolalla ollut osuutta Metsäkedon potkuihin. Veitola myönsi kertoneensa ohjelmasta tuotannolle, mutta:

-Sanoin ainoastaan, että olen saanut tällaisia viestejä tosi paljon, mutta en sen tarkemmin käynyt niitä läpi. En esimerkiksi näyttänyt saamiani viestejä. Tuotannossa tiedettiin, että tällaisia viestejä on tullut ja Facebookissa käydään keskustelua. Näin Veitola Iltalehdelle.

Tähdet tähdet -ohjelmaa tuottava MTV taas tuli asian kanssa ulos tänään naistuottajansa Hanna Kortin kautta:

-Olemme noteeranneet virheellisiä mielikuvia, joiden mukaan Maria Veitola olisi ollut vaikuttamassa Tomi Metsäkedon poistamiseen ohjelmasta. Veitola ei ollut asiasta kanavaan yhteydessä, eikä toisin päin. MTV on käynyt asiaa läpi ohjelman tuotannon johdon kanssa ja päätös oli kanavan, ohjelman vastaava tuottaja Hanna Kortti kommentoi.

Asian taustalla on siis vielä paljon selvitettävää. Yksi on ainakin varmaa. Metsäketo on myöntänyt toimineensa naisia tylyttäessään sopimattomasti. Tiettävästi häntä ei kuitenkaan epäillä mistään rikoksesta. Työnsä ja maineensa hän kuitenkin menetti.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: häirintä, Hanna Kortti, kohu, Maria Veitola, Mtv, Tomi Metsäketo

Kommentit

Mun mielestä Veitola on aina ollut tyrkky. Sen pinnalliset ja typerät kommentit pilaa muuten hyvän ohjelman (siis tarkoitan Tähdet, tähdet).

Oma kommentti