Cheek muuttaa upeaan pian valmistuvaan luksustaloonsa – rakkaansa kanssa!

Räppärimogulin tulevassa merenrantakodissa on tilaa myös hänen ja avopuolison mahdolliselle perheenlisäykselle, sillä neliöitä lukaalissa on yli 300.

Aiheesta kirjoittaa Hymyn painettu lehti, joka ilmestyy tänään torstaina.

Räppäriuransa hyvästellyt Cheek eli Jare Tiihonen, 38, on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa kesän 2018 päätöskeikkansa jälkeen. Hiljaiseloon lienee syynsä, sillä seestynyt ex-räppäri on nauttinut kaikessa hiljaisuudessa parisuhdearjesta tummahiuksisen rakkaansa kanssa.

Hymyn tietojen mukaan kaksikko on viihtynyt yhdessä parin vuoden ajan. Suhteen asettumisesta uomiinsa kertoo, että tummaverikkö on jo pidempään asustellut Cheekin kanssa tämän upeassa kattohuoneistossa Helsingin Töölössä. Tumma kaunotar on 24-vuotias, joten pariskunnalla on ikäeroa lähes 15 vuotta.

Kyyhkyläisten uusi luksuskoti on valmistumassa parhaillaan Espoon Westendin ökyalueelle, jossa rakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle. Ulospäin talo näyttää melko valmiilta, mutta sisätiloissa riittää vielä tehtävää. Neliöitä lukaalissa on noin 320, joten tilaa riittää myös Cheekin ja tämän rakkaan mahdolliselle tulevalle jälkikasvulle.

Lue juttu ja katso kuvat vain painetusta Hymystä! Talossa on oma jazucci, spa ja jopa studio!

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Jare Tiihonen, Cheekin luksustalo, Westend, Cheek rakas

Kommentit

Oma kommentti