Cheekin kiinteistöbusinekset etenevät vauhdilla

Hymyn tuore painettu lehti paljastaa kuvin, että Cheekin ja tämän avopuolison uusi luksuskoti on valmistumassa parhaillaan Espoon Westendin ökyalueelle, jossa rakennustyöt ovat edenneet jo pitkälle.

Ulospäin talo näyttää melko valmiilta, mutta sisätiloissa riittää vielä tehtävää. Neliöitä lukaalissa on noin 320, joten tilaa riittää myös Cheekin ja tämän rakkaan mahdolliselle tulevalle jälkikasvulle.

Kyseisen merenrantatalon taakse on rakentumassa kaksi yli 220-neliöistä paritaloa, jotka sijaitsevat samalla 2 500 neliön tontilla. Cheek hankki tontin nimiinsä viime vuoden syksynä.  Toisin kuin rantatalo, paritalot ovat olleet jo tovin aikaa julkisessa myynnissä. Molempien talojen hintapyyntö on runsaat kaksi miljoonaa euroa. Arvioiduksi valmistumisaikatauluksi on ilmoitettu ensi vuoden helmikuu.

Espoon rakennushanke ei ole Cheekin ensimmäinen kiinteistöhanke. Pari vuotta sitten mies osti Liiga Music Oy -yrityksensä kautta kokonaisen kerrostalon Lahdesta miljoonalla eurolla, lisäksi hän on myös kunnostanut Helsingin Punavuoreen sijaitsevaan kerrostaloon ullakkoasuntoja.

Kiinteistöbisneksiään varten Cheek on perustanut kaksi uutta yhtiötä, rakentamiseen erikoistuneen Liiga Apartments Oy:n ja Liiga Investments Oy:n, jonka toimialaksi on ilmoitettu huoneistojen sekä kiinteistöjen omistus, hallinnointi ja vuokraus sekä osto- ja myyntitoiminta. Lue lisää painetusta lehdestä. Painetussa lehdessä myös paparazzikuvat Cheekin avopuolisosta!

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Jare Tiihonen, Cheek kiinteistöbisnes, Cheek talo, Cheek asunto

Kommentit

Oma kommentti