Cheyenne Järvinen antoi palaa: Se ei ole horo joka seksuaalisuuttaan näyttää ja käyttää!

Salarakkaana tunnetuksi tullut Cheyenne Järvinen on annatellut tulemaan blogissaan. Hän puhuu ”slut sheimauksesta”, joka pitäisi lopettaa. Siis: toisten nimittely ja arvostelu sen mukaan, että hän tekee jotain seksuaalissävytteistä.

-Joku on horo, koska pukeutuu paljastavammin, toinen on horo koska näyttää seksuaalisuuttaan vähän enemmän, kolmas on horo koska hän ei pidättäydy seksistä eikä säästele itseään yhdelle miehelle. Huomaa sarkasmi. Miten se on sulta pois, jos joku toinen pukeutuu paljastavammin, seksikkäämmin, harrastaa irtosuhteita yms. Ei mitenkään, Cheyenne bloggaa.

Hänen mielestään ainut järkevä syy on kateus.

-Jollain tasolla. Itse pukeudun juuri niinkuin haluan, olen kenen kanssa haluan ja olen itsevarma oma itseni. En ole tahallisesti toiminnallani yrittänyt satuttaa ketään. Vika on ihan siellä toisessa päässä, joka ottaa itseensä tommoset asiat. Mun neuvo nuorille naisille ja miksei muillekin: rakasta itseäsi. Vaali itseäsi ja vartaloasi. Anna itsevarmuutesi ja rakkautesi itseäsi kohtaan voimaannuttaa sinut. Älä tuomitse muita heidän valinnoistaan.

Postaus täällä

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, nainen, Cheyenne Järvinen, slut sheimaus, naiseus

Kommentit

Oma kommentti