Claudia Eve tähtää politiikkaan: Ulkomaalaisasioissa selvät sävelet

Claudia Eve kertoo liittyneensä perussuomalaisiin. Nainen täytti puolueen jäsenhakemuksen tähtäimessään ammattipoliitikon ura.

-Seuraavat eduskuntavaalit ja ehdokkuus niissä on tavoitteenani, Claudia Eve toteaa Hymylle.

-Kahdeksan lapsen äitinä, suurperheen äitinä, yksinhuoltajana, entisenä yrittäjänä sekä selvänäkijänä olen tavannut tuhansia suomalaisia ja tiedän mistä kana kusee ja mitkä ovat suomalaisten murheita. Omien aikuisten lasteni opinto- ja tukiasioita sivusta seuranneena samoin kuin suomalaisten paluumuuttajien kotiuttamisasioita nähneenä tiedän miten surkealla tolalla ne ovat, samoin vanhusten hyvinvointi, Eve valottaa.

Selvänäkijä vertaa nykyistä vanhustenhoitokulttuuria eläintenhoitoon.

-Nykyisten EU-direktiivien mukaan lehmien pitää päästä laiduntamaan kesällä, mutta miten on vanhusten kanssa? hän kysyy.

Eve on myös sitä mieltä, että yksinhuoltajien lapsille tulisi tarjota harrastusmahdollisuuksia ja tukea lapsia kouluttautumisessa.

-Syrjäytyneiden nuorten kohtaloon pitää puuttua rivakasti. Toivotan myös kaikki ulkomaalaiset opiskelijat ja työtä tekevät tervetulleeksi Suomeen, samoin välittömässä hädässä olevat, mutta elintasopakolaisille haluaisin stopin, nainen jyrähtää tavoitteistaan.

-Mielestäni vieraanvaraisuus ulkomaalaisia kohtaan on mennyt meillä Suomessa yli. Muuttelemme perinteitä ettei jollekin tulisi paha mieli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Claudia Eve, Perussuomalaiset

Kommentit

Oma kommentti