Danny kertoo avoimesti kaikista naisistaan – ja niitä on ollut

Iskelmämusiikin elävä legenda Ilkka Lipsanen alias Danny, 76, kertoo Hymyn painetun lehden erikoishaastattelussa avoimesti muun muassa suhteestaan naisiin, viinaan, terveyteen ja Jumalaan.

-Ketään erikseen nimeltä mainitsematta voin rehellisesti sanoa, että elämässäni on tähän mennessä ollut toistakymmentä upeaa naista, joihin olen ihastunut. Ne ihmissuhteet ovat olleet suuri rikkaus elämässäni ja olen hyvin kiitollinen heterogeenisyydestäni, Danny kertoo jutussa.

-Joskus kenen tahansa miehen elämään saattaa vain yhtäkkiä ilmestyä upea nainen, jonka kanssa syntyy suuri ihastus ja yhteenkuuluvuus. Näin minulla kävi kolme vuotta sitten Erikan (Vikman) kanssa.

Danny kohtasi Erikan ensimmäisen kerran ollessaan 2015 Seinäjoen tangofinaalin tuomaristossa. Erika sijoittui tuolloin tangokilvassa toiseksi.

-Kun lopulta tulimme julkisuuteen yhdessä, tiesimme hyvin molemmat, että ikäeromme aiheuttaa kohua. Päätin kuitenkin jo heti alusta lähtien olla rehellinen ja kerroin suhteestamme avoimesti. Sanon sen nytkin, että Erika on hyväluontoinen, ihana ja kaunis nainen. Hän on ollut rikkaus elämässäni. Kukapa mies ei nyt noin lahjakkaan ja kauniin naisen seurassa viihtyisi, Danny vinkkaa silmäänsä.

Lue harvinaisen suorapuheinen Kai Merilän tekemä haastattelu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Kai Merilä
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Danny, Ilkka Lipsanen

Kommentit

Oma kommentti